Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Φόβοι μήπως χάσει το Euro ο Βασίλης Τοροσίδης

Ο Ξανθιώτης αποχώρησε από το φιλικό με την Σλοβενία με πρόβλημα στην επιγονατίδα λίγο αφότου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ελληνικής ομάδας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ 
& ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ




Τραυματίας αποχώρησε από το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Σλοβενία ο Βασίλης Τοροσίδης.
Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 10’, είχε μία σύγκρουση με αντίπαλό του λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου και βρέθηκε στο έδαφος.

Άμεσα, το ιατρικό τιμ της Εθνικής ομάδας βρέθηκε δίπλα στον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ωστόσο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 23’ με πόνους στο γόνατο και συγκεκριμένα στην επιγονατίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αυστρία, η κατάσταση του Έλληνα άσου δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο όλα θα ξεκαθαριστούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί αύριο Κυριακή (27/05).

Οπωσδήποτε ο Φερνάντο Σάντος δεν θα ήθελε ούτε να σκεφτεί ενδεχόμενο απουσίας του διεθνούς αμυντικού του Ολυμπιακού από την τελική φάση του EURO 2012.

Περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, δείτε το γκολ που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου στο 1-1 της Ελλάδας με την Σλοβενία στην Αυστρία...