Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ξύλο πριν λίγο στον ΑΝΤ1 ανάμεσα σε υπ. βουλευτές!

Ο Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου και χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη που εμφανίστηκε έτοιμη να παίξει ξύλο μαζί του, με τον Παπαδάκη να τρέχει ως κυανόκρανος
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!


Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω», ενώ νωρίτερα τον είχε αποκαλέσει «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό», ενώ εκείνος «παλιοκουμμούνι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί ανταποδίδοντας τα χτυπήματα. Η εκπομπή διακόπηκε για διαφημίσεις.