Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τιμώρησαν Ουζουνιδη και Ορφέα Ξάνθης

Αποφάσεις 
της Επιτροπής 
Εφέσεων της ΕΠΟ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με πρόστιμο 7,000 και απαγόρευση εισόδου για 20 ημέρες τιμώρησε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τον προπονητή της Ξάνθης Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ με πρόστιμο 400 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ορφέας Ξάνθης και με 15 μήνες! εκτός αγωνιστικών χώρων ο εκπρόσωπος του Ορφέα Ζαφείρης Δημητριάδης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

“1. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγγελέα κ. ΚΩΝ.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄ αριθμ. 117/22-3-2012 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και του προπονητή ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει α) στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000 €) ευρώ και β) στον προπονητή ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ χρηματική ποινή επτά χιλιάδων (7.000€) ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες.

2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου «ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ» κατά της υπ΄αριθμ. 166/26-4-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κατακυρώνει τον αγώνα της 4-3-2012 ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ – ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ υπέρ του σωματείου ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ με τέρματα 3-0, αφαιρεί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου του σωματείου ΟΡΦΕΑΣ PUMA ΞΑΝΘΗΣ πέντε (5) βαθμούς και επιβάλλει χρηματική ποινή τετρακοσίων (400 €) ευρώ. Τέλος, επιβάλλει στον εκπρόσωπο ΖΑΦΕΙΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) μήνες.”