Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αλεξανδρουπολίτες στο πλευρό της Εθνικής


Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, ο δικαστικός υπάλληλος Γιάννης Δερμεντζλόγλου και ο γιος του Γιώργος βρίσκονται και φέτος παρόντες στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στην Βαρσοβία
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, ο αλεξανδρουπολίτης δικαστικός υπάλληλος Γιάννης Δερμεντζλόγλου και ο γιος του Γιώργος βρίσκονται και φέτος παρόντες στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας.


Οι δύο ταξίδεψαν με τη μεγάλη ομάδα του «Γαλανόλευκου Φάρου» στην Βαρσοβία και βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην είσοδο της Fan Zone στην πολωνική πρωτεύουσα, όπου και τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του «thrakisport».«Κάθε χρόνο η Εθνική είναι οι διακοπές μας και οι θυσίες μας, αλλά χαλάλι» λέει ο Γιάννης Δερμεντζόγλου, διευκρινίζοντας ότι η μεγάλη δυσκολία έγκειται «στις μέρες που πρέπει να μείνει το γραφείο κλειστό». Συνήθως ταξιδεύει όλη μαζί η οικογένεια, φέτος όμως η σύζυγος έμεινε πίσω στην Αλεξανδρούπολη καθώς «τα σχολεία δεν έχουν κλείσει ακόμα». 

Η οικογένεια Δερμεντζόγλου δίνει το «παρών» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το Euro 2004 της Πορτογαλίας και μετά. Βρέθηκε φυσικά και στο Euro 2008 αλλά και στην Νότιο Αφρική για το Μουντιάλ του 2010, ωστόσο δίνει δυναμική παρουσία και στις αναμετρήσεις της Εθνικής Μπάσκετ σε Ευρωμπάσκετ, Μουντομπάσκετ αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην φωτογραφία, πατέρας και γιος Δερμεντζόγλου, άρτι αφιχθέντες στην Βαρσοβία, επιδεικνύουν την ιστορική ελληνική σημαία την οποία κράταγαν και στα γήπεδα της Πορτογαλίας, στην ξέφρενη πορεία της Εθνικής μέχρι την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Η σημαία γράφει επάνω την λέξη Αλεξανδρούπολη και τους ιστορικούς αγώνες που έχει έκτοτε παραβρεθεί. Και όπως είναι φυσιολογικό, αποτελεί «γούρι» που δεν έχει μπει ποτέ στο πλυντήριο, ώστε να μην ξεθωριάσουν τα στοιχεία που έχουν γραφτεί επάνω της...