Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Κοινή επίσκεψη Κοντού με Σαμαρά στον Μαραβέγια

Στην Αθήνα βρίσκεται  ο ξανθιώτης πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του  για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να τον συνοδεύσει στον νυν υπουργό


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, προκειμένου μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κόμματος να καταθέσει τις προτάσεις του για την Αγροτική ανάπτυξη της χώρας σύμφωνα και με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Κι αυτό, γιατί την Δευτέρα στις 11 το πρωϊ (αύριο), υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά με τον Υπηρεσιακό Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη συνάντηση θα παραβρίσκεται και ο ημέτερος πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός προκειμένου να αναπτύξει το αγροτικό πρόγραμμα του κόμματος στον κύριο Μαραβέγια, πολιτικό γεγονός με ιδιαίτερη σημασία...σε περίπτωση που η Ν.Δ. είναι πρώτο και φυσικά σχηματίσει Κυβέρνησης συνεργασίας για να ξεφύγει η χώρα από το σημερινό αδιέξοδο.


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/