Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Από τον Έβρο βρέθηκαν στην Βαρσοβία

Ο φακός του "thrakisport" εντόπισε μέλη του "Γαλανόλευκου Φάρου" να κάνουν βόλτα στην παλιά πόλη της πολωνικής πρωτεύουσας, περιμένοντας το κρίσιμο ματς με την Ρωσία


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Οι θεσσαλονικείς Μπάμπης Γεωργάκαινας και Κώστας Κουρσουμίδης απολαμβάνουν την βόλτα τους στα Παλιά Πόλη της Βαρσοβίας, περιμένοντας με αγωνία την επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας. «Ήρθαμε με τον "Γαλανόλευκο Φάρο " συνολικά περίπου 20 άτομα από την Θεσσαλονίκη και συνολικά πάνω από 40 από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας», μας επισημαίνουν, αν και ο τελευταίος μας αποκαλύπτει ότι έλκει την καταγωγή του από τον Έβρο.

"Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τα Πετρωτά, το προτελευταίο χωριό, δίπλα από το Ορμένιο. Ωστόσο εγώ μένω μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και σπανίως ανεβαίνω επάνω", σχολιάζει στο "thrakisport".

Με υπερηφάνεια ο Μπάμπης Γεωργάκαινας μας αποκαλύπτει ότι εδώ και λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε σε μια παμπ παράρτημα του «Γαλανόλευκου Φάρου» για όλη την Βόρειο Ελλάδα. Και όταν τους ρωτάμε για τις ομάδες που υποστηρίζουν πίσω στην πατρίδα, η απάντηση είναι αφοπλιστική: «Εθνική Ελλάδος και μόνο Εθνική Ελλάδος, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε μαζί της στο εξωτερικό».

Μάλιστα, ο Μπάμπης Γεωργάκαινας μας επισημαίνει: «Είναι άλλη η φάση και η αίσθηση όταν ταξιδεύεις με την Εθνική Ομάδα». Και ο (θρακιώτης στην καταγωγή) Κώστας Κουρσουμίδης επισημαίνει: «Εγώ δεν υποστηρίζω καμία ομάδα γενικώς στην Ελλάδα, υποστηρίζω όμως την Εθνική Ισπανίας. Και ήρθα για αυτόν τον λόγο. Τα τελευταία δέκα χρόνια, όποτε πήγα σε διοργάνωση, στο τέλος πανηγύριζα. Ελπίζω το σερί αυτό να συνεχιστεί και φέτος».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/