Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σεσημασμένος ο δράστης με το τσεκούρι στις Φέρες

Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στο thrakinea, ο 49χρονος στο παρελθόν είχε προκαλέσει και άλλα προβλήματα, όπως φθορές σε αυτοκίνητα


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Ένας 49χρονος κάτοικος της πόλης το πρωί απείλησε υπαλλήλους του δήμου όταν πήγαν σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του για να μετρήσουν το υδρόμετρο. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί και ο 49χρονος κλείστηκε στο σπίτι του.


Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο δράστης βγήκε από την σπίτι και κινήθηκε απειλητικά προς τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, τραυματίζοντας τον με το τσεκούρι στο κεφάλι.
Άμεσα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν δύο βολές εκφοβισμού στον αέρα, καλώντας παράλληλα τον 49χρονο να πετάξει το τσεκούρι. Αυτός όμως συνέχισε να κινείτε απειλητικά προς τις υπόλοιπες δυνάμεις, οπότε και πραγματοποιήθηκαν εκ νέου δύο βολές ακινητοποίησης κατά του δράστη, τραυματίζοντας τον στα πόδια.

Αμέσως ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν τους τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν κάτοικοι των Φερών στο thraki Νεα, ο 49χρονος στο παρελθόν έχει προκαλέσει κι άλλα προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο παρελθόν είχε προκαλέσει φθορές σε αυτοκίνητα.

.