Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Από ξανθιώτη σε ξανθιώτη η θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού;

Φεύγει από την θέση ο Πάνος Μπιτσαξής που... "μεσουράνησε" τα τελευταία χρόνια


ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ 
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;



Στο πρόσωπο του Αντώνη Αντωνιάδη βλέπει ο Αντώνης Σαμαράς τη λύση για την αντικατάσταση του Παναγιώτη Μπιτσαξή στα ηνία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.



Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν και στο Thraki Live, ο ξανθιώτης άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού, 66 ετών, έχει ειδοποιηθεί από τη Λεωφόρο Συγγρού να βρίσκεται επί ποδός καθώς  έχει λάβει υποσχέσεις ότι θα αξιοποιηθεί στο χώρο του αθλητισμού με επικρατέστερη θέση αυτή του Γενικού Γραμματέα.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης ήταν υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Β' Αθηνών στις εκλογές αλλά δεν εξελέγη καθώς η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε στη συγκεκριμένη περιφέρεια 13 βουλευτές και ο ίδιος βρισκόταν στη 18η θέση στη λίστα.

Να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Αντωνιάδης διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) για 28 χρόνια από το 1980 έως και το 2008, όταν και αποχώρησε.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής, εν ενεργεία Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ως και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές αποτελεί επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου και η πιθανή αντικατάστασή του είχε πέσει στο τραπέζι και κατά τη διάρκεια της σύνθεσης της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Ο κ. Μπιτσαξής θεωρείται από το γαλάζιο στρατόπεδο ως "απομονωμένος πολιτικά" και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά βλέπει ως άξιο αντικαταστάτη του τον Αντώνη Αντωνιάδη. Δεδομένου ότι και ο Μπιτσαξής έχει ρίζες από την Ξάνθη, γίνεται αντιληπτό ότι στην τελετή είναι πολύ πιθανό ένας ξανθιώτης να παραδίδει και ένας ξανθιώτης να παραλαμβάνει...