Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Κοσμοσυρροή για τον γάμο της χρονιάς στην Ξάνθη: Ο Αλέκος Κοντός πάντρεψε την κόρη του

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η Βασιλική με τον στενό συνεργάτη του πατέρα της Χριστόδουλο Σαρρίδη ενώπιον 1500 συγγενών και φίλων στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας Ευμοίρου
ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ;
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



Μεγάλη κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββάτου στο Παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας, στον γάμο της κόρης του Αλέξανδρου Κοντού, Βασιλική με τον Χριστόδουλο Σαρρίδη. Υπολογίζεται ότι ο κόσμος ήταν πάνω από 1500 προσκεκλημένοι που τίμησαν το ευτυχισμένο και πολύ όμορφο ζευγάρι.
-Κι όσο για τον Αλέκο και την Σταυρούλα, δεν έκρυβαν την συγκίνησή τους...

Κουμπάροι του όμορφου ζευγαριού ο Δημήτρης και η Μαρία Πολυτίμη Πάνου και φυσικά ο πιο πολύς κόσμος ήταν στο προαύλιο όλη την ώρα της εκκλησίας, παρακολουθώντας την γαμήλια τελετή. Τον γάμο τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ενώ ο χώρος ήταν διακοσμημένος με απλότητα και το περιβάλλον μαγικό.
......
*Πολλές και λαμπερές οι παρουσίες στον γάμο. Ανάμεσά τους ξεχώρισα τον πρώην Υπουργό και βουλευτή κ.Μπασιάκο, τον Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτο Καραμίχα, τους βιομήχανους Σάκη και Σάββα Χατζηίωάννου, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρη Σαλτούρο, τον πρώην βουλευτή Παναγιώτη Σγουρίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, τον Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου, τον διευθυντή του γραφείου του στην Αθήνα κ.Ιατρίδη τον πρώην Νομάρχη Γιώργο Παυλίδη, τους Αντιδημάρχους Παναγιώτη Ταρενίδη, Απόστολο Αγκόρτσα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Δημήτρη Μπένη, τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, τον πρώην Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Απόστολο Γκαλέτση, τον πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Αμοιρίδη με την σύζυγό του, την πρώην Δήμραχο Αβδήρων Ευα Τσακίρη, τους δικηγόρους Σταυρούλα Ταρπίδο και Βασίλη Χαραλαμπίδη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκο Σπυριδόπουλο, τον επιχειρηματίας της Scrap Γιώργο Γεωργίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Γιώργο Γκοδοσίδη, τον Ξανθιώτη επιχειρηματία με δράσεις στην Αθήνα και στη Μύκονο Κώστα Παπαβραμίδη, τα πρώην μέλη της ΕΠΣ Ξάνθης Κατράνας και Αμανατίδης κ.ά.
.......
*Παρουσίες που συζητήθηκαν ιδιαίτερα, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Γεωργία Ανδρέου και Σάκης Κριτσίνης (ήταν συνεχώς στο πλευρό του "μέντορά" του Ανέστη Καραπαπάζογλου), ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ Γιάννης Ράπτης με την σύζυγό του, ο Θόδωρος Χατζηγεωργίου (Πύρρος),ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, ο «παπαράτσι» Κυριάκος Κεσίσογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου κ. Κώστας Μακρίδης κ.ά.
Από τον εκδοτικό χώρο και τα τοπικά ΜΜΕ παραβρέθηκαν οι εκδότες της «XanthiNews» Σταύρος Καρυπίδης, Ιπποκράτης Γαλάτης (Αδέσμευτη»), Σταύρος Βλαχόπουλος (Φωνή της Ξάνθης), ο εκδότης του "Μ" Πάνος Παπαδόπουλος, η τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Παπαδοπούλου (Xanthi channel), Γιάννης Τασιόπουλος (ΧΡΗΜΑ Plus) κ.ά.
.....
*Έντονη και η παρουσία της νεολαίας στο πιο ευτυχισμένο γεγονός για τους γονείς του όμορφου ζευγαριού που κάθισαν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής για να ευχηθούν στον Χριστόδουλο και την Βάσω τις θερμές τους ευχές στο πιο ευτυχισμένο μονοπάτι της ζωής τους.
....
*Άψογη η γαμήλια δεξίωση αλλά και το γλέντι που ακολούθησε στο κατάφυτο προαύλιο της εκκλησίας και όπου Σταυρούλα και Αλέξανδρος Κοντός δέχτηκαν τις ευχές του κόσμου μαζί με τα συμπεθέρια, για τον γάμο των παιδιών τους. Τις πιο θερμές μας ευχές στους νεόνυμφους Βασιλική και Χριστόδουλο αλλά και πάντα άξιοι για τους κουμπάρους.
......
*Ο Πρόεδρος της SPRIDER Σάκης Χατζηϊωάννου δεν έκρυψε την συγκίνησή του που βρέθηκε στη Ξάνθη μετά από πολύ καιρό, ενώ αργά τα μεσάνυχτα διασκέδασε με φιλική του παρέα και τον Σάββα Χατζηϊωάννου (ήταν στο γάμο με τον γιο του Δωρόθεο) στο My club μετά από πολύ καιρό.


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.gr/