Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Πατέρας και γιος από τον Βόρειο Έβρο πήγαιναν και πλήρωναν για... σεξ την ίδια γυναίκα

Η πλάκα είναι ότι αμφότεροι πήγαιναν στην... Βουλγαρία για να ξεσκάσουν, αλλά επέλεξαν  την ίδια (επί πληρωμή) ερωτική σύντροφο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ...


Πατέρας και γιος από χωριό του Βορείου τμήματος του Έβρου εδώ και χρόνια επισκέπτονται πολύ συχνά τη Βουλγαρία, προκειμένου να ξεσκάσουν. . .Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει κι έναν άτυπο κώδικα, ώστε να μη συμπέσουν στα ίδια μέρη. Έτσι όταν το αυτοκίνητο του ενός από τους δύο δεν βρίσκεται στο σπίτι, η έξοδος του άλλου αναβάλλεται για λίγες ώρες ή για επόμενη βραδιά. Αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, αν και κανένας από τους δύο δεν το ομολογεί στον άλλο. Πριν από λίγες εβδομάδες ο γιος επισκέφτηκε τη μόνιμη πλέον ερωτική του, επί πληρωμή, φωλιά. Αφού το έργο ολοκληρώθηκε ξεκίνησε να πίνει ένα ποτό και έπιασε κουβέντα με τη φίλη του. Με τα πολλά αυτή του είπε ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να εγκαταλείπει το επάγγελμα, καθώς μεγαλώνει και θέλει να φτιάξει οικογένεια. Πάνω στην κουβέντα του είπε για τους σταθερούς πελάτες που έχει. Ανάμεσα όμως στα ονόματα, είπε και αυτό του πατέρα του νεαρού. Μάλιστα επειδή έλεγε και για τον τόπο διαμονής του καθενός, ο νεαρός ήταν σίγουρος.


Την επόμενη μέρα ο νεαρός καλημέρισε τον πατέρα του σα να μη συμβαίνει τίποτα. Και τι να του έλεγε άλλωστε;

Το μόνο μέτρο που έλαβε ήταν να ζητήσει από τη φίλη του να μην πει σε κανέναν για τις δικές του επισκέψεις, τονίζοντάς της, ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός. . .

Το παράξενο στην όλη υπόθεση και σίγουρα όχι μοναδική, είναι ότι έγινε γνωστή μέσα από την Ελλάδα.


Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/