Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

"Επώνυμοι" Ξανθιώτες ανακοίνωσαν δωρεές στο Γηροκομείο αλλά χρήματα δεν έδωσαν ποτε...

Γιατί η διοίκηση του γηροκομείου δεν ανακοινώνει τα ονόματα αυτών που αποδείχθηκαν χουβαρντάδες μόνο στα... λόγια;


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Αρκετοί ήταν, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Γηροκομείου Ξάνθης ,αυτοί που συμμετείχαν στον πρόσφατο ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του Γηροκομείου και έδωσαν προφορικές δωρεές αλλά στο τέλος δεν κατέθεσαν ποτέ τα χρήματα που είχα υποσχεθεί !



Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια του Ραδιομαραθωνίου που είχε γίνει με τη συμμετοχή όλων των Μέσων Ενημέρωσης υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις επώνυμων πολιτικών στελεχών και μελών φορέων και οργανώσεων που ανακοίνωσαν τις «δωρέες» τους αλλά δεν κατέβαλαν ποτέ αυτά που είπαν δημοσίως.


Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Γιάννης Παπαχρόνης, οι περιπτώσεις αυτές έχουν καταγραφεί αφού η ραδιοφωνική μετάδοση έχει ηχογραφηθεί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και είναι διαθέσιμη. Όμως, τα μέλη της Διοίκησης δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα αυτών που αποδείχτηκαν «γενναιόδωροι» στα λόγια, κάνοντας την αυτοπροβολή τους, αλλά στην πράξη δεν κατέβαλαν τη δική τους βοήθεια.


Πιέζουν για στοιχεία οι δημοσιογράφοι
Πάντως από την πλευρά των δημοσιογράφων που συμμετείχαν – για άλλη μια φορά- στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Γηροκομείου οι πιέσεις προς τη Διοίκηση για να αποκαλυφθούν τα ονόματα όλων όσων προβλήθηκαν στο ραδιο-μαραθώνιο χωρίς να ενισχύσουν το ίδρυμα, είναι πολλές καθώς η πρωτοβουλία αυτή θα λάβει τακτικό χαρακτήρα και αρκετοί εκφράζουν ενόχληση για όσους εκμεταλλεύονται την προσπάθεια των ΜΜΕ.




Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/