Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Παντελίδης μιλάει για όλους και για όλα

Ο προπονητής του Πανθρακικού χρήζει το φαβορί του πρωταθλήματος και μιλά για τους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και την Εθνική Νέων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης.


«Ξεκινάει ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς οικονομικά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά για τους «ερυθρόλευκους» ο τεχνικός του Πανθρακικού στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στο πλάνο και τους στόχους της ομάδας του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Εθνική Νέων.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη:
Για το πλάνο του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν:
«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον “κορμό” της περσινής ομάδας και τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τον Πανθρακικό να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, έχουμε κάνει και μερικές μεταγραφικές κινήσεις που αν όλα πάνε καλά θα μας βοηθήσουν τη νέα σεζόν. Προσπαθούμε να ενισχυθούμε όσο περισσότερο γίνεται».
Για την καλή οικονομική κατάσταση του Πανθρακικού:
«Στόχος της διοίκησης είναι του χρόνου τέτοια εποχή η ομάδα να μην έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα».
Για το αν ο Πανθρακικός μπορεί να στηριχτεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές:
«Αυτή την στιγμή δεν έχουμε εντοπίσει κάποιο παίκτη που είναι γεννημένος το ’92 ή το ΄93, ο οποίος θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Τώρα όσον αφορά τους παίκτες που είναι 15-16 χρονών είναι λίγο νωρίς να πεις αν μπορούν να σε βοηθήσουν στο μέλλον ή όχι».
Για τους στόχους της ομάδας:
«Στόχους μου είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχτεί η χρονιά».
Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Είναι θετικό που έχουν δοθεί τόσες πολλές ευκαιρίες σε τόσα νέα πολλά παιδιά. Βέβαια, θα ήταν καλύτερο αν αυτό είχε γίνει πιο νωρίς όταν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν καλύτερα και όταν οι σύλλογοι μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές».
Για τον Ολυμπιακό:
«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινάει ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς οικονομικά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση».
Για τον Παναθηναϊκό:
«Παρά τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός περιμένω απ’ αυτόν μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, λόγω του Φερέιρα, ο οποίος έχει μάθει πράγματα και καταστάσεις».
Για την Εθνική ομάδα Νέων:
«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι υψηλού επιπέδου, όμως βλέπουμε πως υπάρχουν παιδιά με πλούσιο ταλέντο, τα οποία θα έπρεπε να εμπιστευτούμε πιο νωρίς».
Για τον Αστέρα Τρίπολης:
«Ο Αστέρας έχει ξεφύγει από τις ομάδες του δικού μας γκρουπ. Έχει μπει σε εκείνο των πέντε-έξι συλλόγων, οι οποίοι “παλεύουν” για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

.