Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Πηγή, με όλο το θάρρος: πάψε να ξεφτιλίζεσαι...

Είσαι η ολυμπιονίκης που μας έκανε όλους υπερήφανους. Μείνε σε αυτό και προσπάθησε για το δικό σου καλό να αποφεύγεις τα Dancing, τα Wipe Out και τις κριτικές επιτροπές σε τριτοκλασάτους διαγωνισμούς ομορφιάς, σαν και τον προχθεσινό που πήρες μέρος


         ΑΡΘΡΟ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ


Την Πηγή Δεβετζή την αγαπάμε, την εκτιμάμε, μας έκανε να χαμογελάσουμε σε δύσκολες στιγμές, μας έκανε να κλάψουμε.

Για αυτό και την συμβουλεύουμε να σταματήσει τον κατήφορο που έχει πάρει. Εντάξει, το Dancing with the stars ήταν μια περίεργη τρέλα πριν δυο χρόνια, είχε την πλάκα του, κανένα πρόβλημα.

Το Wipe Out που ακολούθησε επίσης είχε ένα καλό, την προφύλαξε από μια πολύ δύσκολη θέση στην οποία είχε βρεθεί τις μέρες που έκανε γυρίσματα στην Αργεντινή (ξέρει αυτή).

Όμως ο δρόμος που έχει πάρει πλέον η θρακιώτισσα ολυμπιονίκης, η μεγαλύτερη αθλήτρια που έχει βγάλει η Θράκη, είναι κατηφορικός. Και για αυτό παρεμβαίνουμε.

Θέλουμε μια Πηγή να είναι κοντά στα παιδιά και να αποτελεί πρέσβειρα του αθλητισμού. Όχι του... μόντελινγκ, το οποίο υπηρέτησε προχθές ως κριτής (με τι κριτήριο άραγε;). Ούτε του...Τρύφωνα Σαμαρά, με τον οποίο τελευταία βγαίνει ολοένα και πιο συχνά φωτογραφίες ως... κολλητή του.

Σεβαστήκαμε μέχρι κεραίας την τραγική απώλεια που είχε στην οικογένειά της. Αποφύγαμε για τον λόγο αυτό να δημοσιοποιήσουμε ένα "σκάνδαλο" που την αφορούσε και μας καταγγέλθηκε.

Την αγαπάμε την Πηγή Δεβετζή, την θεωρούμε ΚΟΣΜΗΜΑ για τον αθλητισμό της περιοχής μας και γενικά για την ΘΡΑΚΗ μας. Και επειδή δεν είμαστε κόλακες σαν πολλούς από αυτούς που την περιτριγυρίζουν και την συμβουλεύουν, με το άρθρο αυτό θέλουμε να την ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.

Μπορεί η ίδια να εκνευριστεί, μπορεί να τσαντιστεί, αλλά το κάνουμε για το καλό της. Και ας μην ψάξει να βρει ποιοι είμαστε. Μας ξέρει πολύ καλά. Και ξέρε ότι έχουμε δίκιο. Για αυτό και  επιμένουμε: η παρέμβαση αυτή γίνεται ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ....

Ελπίζουμε να μας ακούσει. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ, για να την επαινούμε και να την κατακρίνουμε, ανάλογα με την περίσταση. Όπως κάνουμε με όλους...


ΥΓ: Πάντως οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Μια κούκλα ήταν η ολυμπιονίκης μας προχθές. Η φωτό δείχνει ελάχιστα μπροστά στα όσα είδαν οι παρευρισκόμενοι...

.