Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Στέλεχος του Ελληνικού Στρατού μόνιμος θαμώνας της …”Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής”;

Ενα περίεργο δημοσίευμα που θα πρέπει τουλάχιστον να προβληματίσει τις αρμόδιες αρχές, αν φυσικά είναι αληθές (αν και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε)


        ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ




Σε σκάνδαλο τείνει να εξελιχθεί η φημολογία γύρω από τις δραστηριότητες στελέχους του Ελληνικού Στρατού το οποίο το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με συναδέλφους του και ανωτέρους αξιωματικούς συμμετέχει σε κοινωνικές δραστηριότητες που εμφανώς παρεκκλίνουν από το σύνηθες και το αναμενόμενο γι αυτές τις περιπτώσεις δημοσίων λειτουργών.


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το …σούσουρο που δημιουργήθηκε σε πολύ κλειστό υπηρεσιακό κύκλο στην Κομοτηνή, το εν λόγω στέλεχος του Ελληνικού Στρατού το οποίο υπηρετεί σε μονάδα της περιοχής, εδώ και αρκετό καιρό για κάποιους λόγους (προσωπικές φιλίες, κοινωνικές σχέσεις ή κάτι άλλο) έχει μετατρέψει σε μόνιμο στέκι του το εντευκτήριο της καταργημένης από τον νόμο “Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής”. Οι επισκέψεις του στελέχους στο εν λόγω κατάστημα είναι μάλιστα τόσο συχνές που δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες ούτε από το επαγγελματικό του περιβάλλον ούτε και από τους άλλους θαμώνες του εν λόγω εντευκτηρίου, όσους βέβαια γνωρίζουν και την ιδιότητά του αλλά και να σχολιαστούν αναλόγως.

Να θυμίσουμε εδώ πως στην “Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής” (που τα στελέχη της δεν είναι και τόσο …νεολαίοι αλλά εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου οποιασδήποτε ηλικίας) εκτός από την πολύ ωραία καφετέρια κάτω από την δροσιά των δέντρων αλλά και την αίθουσα εκδηλώσεων με διάφορες δραστηριότητες κανείς μπορεί να συναντήσει και άλλου είδους εκδηλώσεις και δραστηριότητες όπως συναντήσεις μετριοπαθών αλλά και φανατικών τουρκοφρόνων, εκδηλώσεις με ανάλογα θέματα (πολιτιστικές και άλλες) ενώ πριν μερικές ημέρες στελέχη της εν λόγω “Νεολαίας” (όπως και ο πρόεδρός της, δημοτικός σύμβουλος με την Σιμπέλ Μουσταφάογλου Κοράη Χασάν) περιχαρείς φωτογραφήθηκαν με τον αρχηγό του φασιστικού πολιτικού φορέα της Τουρκίας “Γκρίζοι Λύκοι” όπου οι περισσότεροι μάλιστα σχημάτιζαν ενθουσιασμένοι με τα δάχτυλά τους το εν λόγω συμβολικό σχήμα του κόμματος αυτού.

Περισσότερα στοιχεία για το εν λόγω άτομο όπως φύλλο, θρησκεία κ.ο.κ. δεν αναφέρουμε για λόγους προστασίας των προσωπικών του δεδομένων. Βεβαίως και ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε όλοι και ο καθένας στο ελληνικό κράτος διατηρεί τις πολιτικές του ελευθερίες όπως και το αυτονόητο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού. Σε αυτό δεν διαφωνεί κανείς. Απλά λογικό είναι σε κλειστού τύπου κοινωνίες όπως αυτή της Κομοτηνής που τα δύο θρησκευτικά στοιχεία πολλές φορές ζούνε υπό καθεστώς ελευθερίας και κατανόησης μεν, καχυποψίας δε πολλές φορές να δημιουργείται θέμα και στις δύο πλευρές όταν κάποιος παρουσιάζει συμπεριφορές που κατά την γνώμη των πολλών διαφοροποιούνται από το αναμενόμενο και ξενίζουν.

Κακώς βέβαια αφού σε θέματα προσωπικών προτιμήσεων και συμπεριφορών ο καθένας έχει δικαίωμα να πράττει όπως του αρέσει και τέτοια στερεότυπα και στεγανά θα έπρεπε κάποια στιγμή να ξεπεραστούν…


Πηγή:  http://rodopinews.gr/