Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εκτός έδρας ξεκινούν το νέο πρωτάθλημα Ξάνθη και Πανθρακικός

Η ομάδα της Κομοτηνής ταξιδεύει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, εκείνη της Skoda πάει στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ
Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Superleague για τη σεζόν 2012-13, στο ξενοδοχείο Sofitel στο "Ελ. Βενιζέλος".

Η κληρωτίδα δεν επιφύλασσε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αφού το πρώτο σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται την 5η αγωνιστική μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ξάνθη και Πανθρακικός παίζουν εκτός έδρας στην πρεμιέρα, ενώ το μεταξύ τους ντέρμπι κληρώθηκε την ενδέκατη αγωνιστική, την ίδια που θα έχει και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.


ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ


5η Αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ
7η Αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
9η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
10η Αγωνιστική
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
11η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
12η Αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
14η Αγωνιστική
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ





Η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει ταξίδια στην επαρχία για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά και τον αιώνιο αντίπαλό του, Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζουν τη Βέροια και το Λεβαδειακό αντίστοιχα. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο. Ο Ατρόμητος παίζει εκτός έδρας με την Κέρκυρα, ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Ξάνθη, ενώ ο νεοφώτιστος Πλατανιάς αγωνίζεται στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ.


1η Αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ