Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στην Αλεξανδρούπολη

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τοποθετηθεί η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής Β’ Αθηνών

  ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Έβρου, ενώ στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα τοποθετηθεί η Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτής Β’ Αθηνών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της πανελλαδικής καμπάνιας για τη δημιουργία Τοπικών Επιτροπών σε κάθε πόλη και χώρο εργασίας. Η θεματολογία της συζήτησης θα περιστραφεί κυρίως γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ώστε να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει στην επίπονη διαδικασία της ανασυγκρότησης και της μετατροπής των συνιστωσών σε ένα ενιαίο κόμμα, σε μια προσπάθεια να κεφαλαιοποιήσει τα κέρδη από την θεαματική αύξηση των ποσοστών ανάμεσα στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, δηλαδή από το 2009 και μετά.
«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να συζητήσουμε από κοινού τα αναγκαία βήματα οργάνωσης του χώρου, για την αποτελεσματική υπεράσπιση της κοινωνίας και των εργαζομένων απέναντι στη λαίλαπα που η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση και η Τρόικα ετοιμάζουν», ανακοινώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.


Η ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, ώρα 8 μμ στο Δημοτικό Θέατρο.