Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Προχωρά θετικά η παρέμβαση της ΣΕΚΕ για τα Virginia της Σταυρούπολης

Απολύτως θετική κρίνεται η πορεία του εγχειρήματος της ΣΕΚΕ για την καλλιέργεια καπνών Virginia στην περιοχή της Σταυρούπολης


   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Απολύτως θετική κρίνεται η πορεία του εγχειρήματοςτης ΣΕΚΕ για την καλλιέργεια καπνών Virginia στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αλέξανδρου Κοντού και του Πάνου Ταρενίδη με τους παραγωγούς της περιοχής Σταυρουπόλεως με θέμα την πορεία της παρέμβασης που επιχειρήθηκε στην περιχοή.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με τον Πρόεδρος Πάνο Ταρενίδη, μετά την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ γεωπώνων και παραγωγών κατέστη σαφές ότι η παραγωγή προχωρά αρκετά ικανοποιητικά ενώ από την πλευρά της η ΣΕΚΕ προχωρά την δημιουργία των ξηραντηρίων που θα είναι έγκαιρα έτοιμα για να επεξεργαστούν τα καπνά, η συλλογή των οποίων αρχίζει μέσα στον Ιούλιο.

Ικανοποιητική και η ποσότητα.
300-350 τόνους καπνών virginia, όπως είχε προβλεφθεί είναι η ποσότητα που αναμένεται ότι θα πάρει από την περιοχή της Σταυρούπολης η ΣΕΚΕ με τον Πρόεδρος της εταιρίας να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.






Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/