Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ορκίστηκε νέος περιφερειακός σύμβουλος ο Τζανίδης


Ο νεαρός δικηγόρος πήρε την θέση του παραιτηθέντος Σταύρου Παπαθανάκη και δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που του ανέθεσε ο εβρίτικος λαός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Ορκίστηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου Νίκος Τζανίδης.


Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον Σταύρο Παπαθανάκη για τη συνεργασία του στα πλαίσια του Περιφερειακού Συμβουλίου και συνεχάρη τον Νίκο Τζανίδη, ευχόμενος «εποικοδομητική συνεργασία».

Ο νεαρός δικηγόρος που πήρε την θέση του παραιτηθέντος Σταύρου Παπαθανάκη δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που του ανέθεσε ο εβρίτικος λαός.

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο για την επίτευξη των στόχων της ανάπτυξης της περιοχής μας και την ανάδειξη των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι», τόνισε ο ίδιος.

Τέλος, υπογράμμισε πως «σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας και τους συμπατριώτες μας οι θεσμοί της αυτοδιοίκησης οφείλουν να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στους πολίτες και τις ανάγκες τους».