Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Κύπρο επισκέφθηκαν σήμερα τον Δήμο Μαρώνειας – Σαπών

Συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του δήμου, την πολυπολιτισμική εκπαίδευση και τα προβλήματα του σχεδίου Καλλικράτης
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στα πλαίσια της ενημέρωσης από ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας μας, για μια ακόμη φορά επισκέφθηκαν τον δήμο Μαρώνειας – Σαπών στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από δήμους και κοινότητες της Κύπρου, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011.

Οι φιλοξενούμενοι που είναι πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων του Συμπλέγματος Αρχών Τ.Α. Σολέας από την Κύπρο, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών κ. Αϊχάν Καρά Γιουσούφ από τον οποίο ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της εφαρμογής του σχεδίου Καλλικράτης, την πολυπολιτισμική εκπαίδευση και τις δραστηριότητες του δήμου καθώς και για το πρόγραμμα ανάπτυξης το οποίο εκπονεί η δημοτική αρχή.

Ακολούθως τα μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν το αιολικό πάρκο της Ροδόπης που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σάντας Σαπών και ενημερώθηκαν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις ωφέλειες που προκύπτουν.

Η επίσκεψη αυτή γίνεται στα πλαίσια προγράμματος συνεχιζόμενης κατάρτισης με θέμα «το νέο θεσμικό πλαίσιο των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κύπρου».

.