Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ήττα Πανθρακικού από Πλατανιά

Με 2-0 ηττήθηκε η ομάδα της Κομοτηνής από την επίσης νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων, που πέτυχε έτσι το πρώτο της τρίποντο στην Σούπερ Λιγκα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, ο Πλατανιάς νίκησε εύκολα με 2-0 τον Πανθρακικό και πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στην Superleague.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μαραγκουδάκης και Αναστασάκος που πέτυχαν τα δυο γκολ, όπως και ο Κάλαϊτζιτς που ήταν ένα κέντρο μόνος του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς θέαμα και φάσεις, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 19ο λεπτό ωστόσο ο Μαραγκουδάκης πέρασε ωραία πάσα στον Αναστασάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος ωστόσο πλάσαρε πάνω στον Αντίλοβιτς.
Ο Πλατανιάς φάνηκε να πατά καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια καιάνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, με τον Ηλία Αναστασάκο. Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο έμπειρος φορ πήδηξε μπροστά από τον Αντίλοβιτς, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοση του, όμως ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Ουντότζι αρχικά έκανε δυνατό σουτ, με τον Αντίλοβιτς να αποκρούει τη μπάλα, ο Μαραγκουδάκης ωστόσο ερχόταν με φόρα από πίσω και με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτο στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περίπου σαν το πρώτο, αλλά χωρίς γκολ. Λίγες φάσεις, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με τις δυο ομάδες να έχουν δεκάλεπτα κατοχής.
Ο Πανθρακικός έχασε μία καλή ευκαιρία στο 85ο λεπτό, όταν ο Κυβελίδης μέσα από την περιοχή πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Κηπουρός ήταν σε σωστή θέση και μάζεψε.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (Μιρτσέα 82'), Ουκάρ (Γκονσάλες 60'), Τζανής, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι (Παληγεωργος 85'), Αναστασάκος
Πανθρακικός (Παντελίδης):  Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Τσέρφα, Στάθης, Σαρακατσάνος, Λουσέρο, Πρίττας (Μιχαλόπουλος 58') - (Γωνιάδης 71'), Μίνγκα (Κοντογουλίδης 46'), Μουνάφο, Κυβελίδης, Μπαϊκαρά
Σκόρερ: Αναστασάκος (30' κεφαλιά), Μαραγκουδάκης (43' σουτ) -
Κάρτες: Κανακούδης (κίτρινη 19'), Μπαϊκαρά (κίτρινη 34')
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών),  Χρυσούλα Κουρομπύλια (Καρδίτσας)