Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Νέα πρόεδρος στην ΕΝΚΑ Ροδόπης


Αλλαγή σκυτάλης στην 
Ένωση Καταναλωτών 
μετά τις πρόσφατες 
εκλογές και τις 
αρχαιρεσίες που έγιναν

       ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ;




Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Καταναλωτών Ροδόπης. Μετά τις πρόσφατες εκλογές και τις αρχαιρεσίες που έγιναν, η νεαρή και διαπρεπής Δικηγόρος, Αγγελική Κατσή, ανέλαβε πρόεδρος στην ΕΝΚΑ Ροδόπης, καθώς συγκέντρωσε και τις πιο πολλές ψήφους!

Η κ. Κατσή είχε αναλάβει και το καυτό θέμα με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ένα θέμα που συσπείρωσε πάρα πολλούς πολίτες-καταναλωτές, δίπλα στην ΕΝΚΑ, μια και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 400, για διάφορες υποθέσεις. Υπενθυμίζεται δε, ότι πολίτες, αλλά και γειτονικές ενώσεις καταναλωτών, ζήτησαν από την ΕΝΚΑ, πολλές φορές την τεχνογνωσία και οδηγίες διαχείρισης ενός ζητήματος.

«Είναι δύσκολοι οι καιροί και αυτό που θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι θα πρέπει να πλαισιώσουν την ΕΝΚΑ Ροδόπης, να την εμπιστευθούν και να ενώσουν τις δυνάμεις μας όλοι μαζί, για να αποδείξουμε σε όλους αυτούς τους επιτήδειους ότι, οι Καταναλωτές είναι οι ρυθμιστές της αγοράς και δεν θα μπορούν να βάζουν καπέλα στις τιμές. Δεν μπορεί να συρρικνώνονται σημαντικά τα εισοδήματα και να αυξάνονται οι τιμές στα σημεία αγοράς. Όλα αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, μόνο αν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, σαν μια γροθιά», τόνισε η κ. Κατσή.

Η προηγούμενη διοίκηση, με πρόεδρο τον κ. Κώστα Αραμπατζή, άφησε μια πολλή καλή προίκα με δράσεις,δραστηριότητες και ενημερωτικές εκδηλώσεις, με κορυφαία την δράση του Παρατηρητηρίου τιμών, όπου σε 15ημερη βάση, παρατίθενται τιμές από διάφορα σημεία υπεραγοράς (σούπερ μάρκετ), όπου οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν μια εικόνα των τιμών που υπάρχουν και να κάνουν τις έξυπνες αγορές τους. Μένει βέβαια αυτό να αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΕΝΚΑ.

Όπως τόνισε η κ. Κατσή οι ιδιότητες και τίτλοι δεν «υπάρχουν», στην ΕΝΚΑ, «όλοι δουλεύουμε». Καλή επιτυχία!