Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Βούλγαρος και Ιρακινός προωθούσαν λαθραίους από τον Έβρο

Συνελήφθησαν στην διασταύρωση της Κορνοφωλιάς στον Εθνική Οδό Αλεξανδρούποολης - Ορμενίου να μεταφέρουν 20 συνολικά παράνομους μετανάστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συνελήφθησαν χθες 17-10-2012 το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης–Ορμενίου (διασταύρωση Κορνοφωλιάς),από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, ένας 18χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες.Δεκατρείς (13) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, έξι (6) υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Ιράν. 

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες, με οδηγό τον 25χρονο και συνοδηγό τον 18χρονο αλλοδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, προωθούσαν, στην ενδοχώρα, είκοσι (20)μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο τα δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.