Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον από την Επιτροπή για τα πρόστιμα στο Δήμο Ξάνθης

Μετά την παραίτηση Ξυνίδη, αντίστοιχη κίνηση πρόκειται να κάνει και ο... αναπληρωτής του στην Επιτροπή Σπύρος Μαζαράκης

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ






Τη δική του επιστολή παραίτησης από την Επιτροπή Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών πρόκειται να παραδώσει, όπως προανήγγειλε, και ο αναπληρωματικός της παράταξης Πούλιου στην Επιτροπή Σπύρος Μαζαράκης.

Μετά την παραίτηση του Θανάση Ξυνίδη στη διάρκεια της συνεδρίασης που διεξήχθη τη Δευτέρα ο αναπληρωματικός του Σπύρος Μαζαράκης, κατέστησε σαφές ότι δεν θα παραμείνει ως τακτικό μέλος της. Ο Σπύρος Μαζαράκης επικαλείται τις επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω των πρωινών συνεδριάσεων.




Αιχμές Ξυνίδη για τις απουσίες από την Επιτροπή

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο Θανάσης Ξυνίδης, στη συνεδρίαση, άφησε αιχμές εναντίον του συναδέλφου του για το γεγονός ότι δεν τον αναπλήρωσε στις περιπτώσεις που έπρεπε να απόσχει λόγω επαγγελματικής εμπλοκής.

Γενικότερα σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr στο συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης δεν υπήρχε κανείς πρόθυμος να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη επιτροπή με αποτέλεσμα να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, αναγκαστικά, ο Θανάσης Ξυνίδης.


Θα βρεθεί "πρόθυμος" ;

Ερωτηματικό παραμένει, αν και πώς, θα οριστούν δύο νέα μέλη (τακτικό και αναπληρωματικό) από την παράταξη Πούλιου για την τριμελή επιτροπή. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, στην επόμενη συνεδρίαση και εφόσον έχει κατατεθεί γραπτώς η παραίτηση Μαζαράκη, ορίζονται τακτικό και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής, από την αντιπολίτευση.

Έχει προηγηθεί η επίθεση του  Γιάννη Τσεγγελίδη εναντίον όλων των μελών από όλες τις παρατάξεις, που υποστηρίζει ότι διαγράφονται τα περισσότερα πρόστιμα χωρίς επαρκείς αιτιολογήσεις.