Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Κυρία πρόεδρε, μας κακομαθαίνετε!..

Ποια είναι η πρόεδρος των "Απαράδεκτων" Ξάνθης που φημολογείται για βασίλισσα στο φετινό Καρναβάλι Ξάνθης και έκανε φωτογράφηση στο thrakisport.gr ως... προπονήτρια ομάδας μπάσκετ, δείχνοντας "πώς το βάζουν το καλάθι"
    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πρόεδρος των «Απαράδεκτων» Ξάνθης, που τυγχάνει και επαγγελματίας μοντέλο, αποφάσισε να γίνει... προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ του ιστορικού πολιτιστικού συλλόγου. Φόρεσε λοιπόν την κατάλληλη ενδυμασία και έδειξε στον φακό του «thrakisport.gr» πώς βάζεις το σωστό καλάθι!

Άλλωστε, η Χαρά Τσακίρη (ή Hara Tsak, όπως είναι γνωστή στους χώρους του μόντελινγκ) σύντομα θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της ομάδας της, για να δώσει τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες της. Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσει το δεύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης με την συμμετοχή οκτώ ομάδων από ισάριθμους συλλόγους και οι «Απαράδεκτοι» φιλοδοξούν να κερδίσουν το στέμμα των πρωταθλητών. Στο πρώτο πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη από τον περασμένο Απρίλιο ως και τον Ιούλιο, η ομάδα των «Απαράδεκτων» έφτασε μέχρι τον τελικό που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Ασπίδας, αλλά εκεί ηττήθηκε από τους... «Βατράχους». Φέτος φιλοδοξεί να πάρει την ρεβάνς, αν και ο ανταγωνισμός αναμένεται πιο υψηλός.

Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να... διοργανωθεί το δεύτερο πρωτάθλημα των πολιτιστικών συλλόγων και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται τελευταία η δραστήρια πρόεδρος των «Απαράδεκτων», μαζί με τον Γιάννη Βλαχόπουλο από τον Χορευτικό Όμιλο Ξάνθης (ΧΟΚ) και τον Παναγιώτη Κούδα από την Φιλοπρόοδο Ένωση Ξάνθης (ΦΕΞ). Ήδη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης έγινε η πρόσκληση προς τα υπόλοιπα πολιτιστικά σωματεία και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το οποίο θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα: θα υπάρχει είσοδος για τους θεατές στους αγώνες στην συμβολική τιμή του ενός ευρώ, έτσι ώστε όσα χρήματα μαζευτούν να δοθούν στον Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης. Παράλληλα, οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο πρωτότυπο αυτό τουρνουά θα λάβουν μέρος και σε εθελοντικές αιμοδοσίες, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Αγάπη».

Η Χαρά Τσακίρη, που συνεργάζεται με πρακτορεία μοντέλων του εξωτερικού και μόλις πρόσφατα έκανε φωτογράφιση για εσώρουχα που δημοσιεύθηκε στο ιταλικό «Vogue», ανέλαβε πριν ένα χρόνο πρόεδρος των «Απαράδεκτων», στους οποίους δραστηριοποιούνταν όμως για πολλά χρόνια. Ήδη έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της σε έναν πολιτιστικό σύλλογο που ιδρύθηκε το 1995 και επί 17 χρόνια έχει συμμετοχή σε θεατρικά δρώμενα, αιμοδοσίες και όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που διεξάγονται στην πόλη. Πλέον, έχοντας τέτοια προεδρίνα στο τιμόνι αλλά και στον πάγκο ως... προπονήτρια, ο σύλλογος προσπαθεί να διακριθεί και στον αθλητικό τομέα. Όπως προαναφέρθηκε, η ομάδα μπάσκετ των «Απαράδεκτων», οι... «Αίλουροι» όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους παίκτες της η ίδια η Χαρά, έφτασε πέρυσι μέχρι τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης, σε αντίθεση με το ποδοσφαιρικό τμήμα (ναι, υπάρχει και τέτοιο) που έχασε σε όλους τους αγώνες 5Χ5 εκτός από τον πρώτο, που όμως έμελλε να είναι απέναντι στους μετέπειτα πρωταθλητές!

Όπως καταλαβαίνετε, το «thrakisport.gr» δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και φωτογράφισε την 32χρονη μηχανικό του Πολυτεχνείου Ξάνθης (αυτό είναι το κανονικό της επάγγελμα) όχι μόνο με την μπάλα του μπάσκετ που βλέπετε σήμερα, αλλά και με... ποδοσφαιρική αμφίεση. Ωστόσο αυτές τις φωτογραφίες θα έχετε την ευκαιρία να τις απολαύσετε άλλη φορά. Για την ώρα προέχει κάνοντας κλικ ΕΔΩ να δείτε καρέ – καρέ τις... μπασκετικές ικανότητες της Χαράς Τσακίρη, που έχει βάλει σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει η βασίλισσα του καρναβαλιού του 2013 στην Ξάνθη και μας δήλωσε «εργένισσα» όταν την ρωτήσαμε σχετικά, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι «κάτι παίζει» και μάλιστα με πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο...