Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Θρακιώτης ο μάνατζερ του Κατσουράνη!

Αποκαλυπτική φωτογραφία του thrakisport με τον Γιάννη Εμμανουηλίδη να συνομιλεί στο Καραϊσκάκη με τον Κώστα Τοροσίδη, αδερφό του Βασίλη

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





Ενα ξεχωριστό ξανθιώτικο πηγαδάκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του thrakisport.gr το βράδυ της Παρασκευής (12/10) στην έξοδο των επισήμων του Σταδίου Καραϊσκάκη, μετά τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Βοσνία.

Οι δύο κύριοι που βλέπετε στην φωτογραφία να συνομιλούν κάτω από τις φανέλες μεγαθηρίων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που έχουν αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο και την ώρα που αποχωρούν από το στάδιο μικρά παιδιά μιας ακαδημίας από τη Νάουσα είναι δύο γνωστοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου της Ξάνθης, που ωστόσο δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Δεξιά, με πλάτη στον φακό, διακρίνεται ο Κώστας Τοροσίδης, ο μεγαλύτερος αδερφός δηλαδή του Βασίλη, αρχηγού του Ολυμπιακού και βασικού και αναντικατάστατου στελέχους της Εθνικής Ομάδας. Όσο για τον κύριο με τον οποίον συνομιλεί, δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Εμμανουηλίδη, γνωστό μάνατζερ κορυφαίων ποδοσφαιριστών, ο οποίος έχει την καταγωγή του από την Ξάνθη και συγκεκριμένα από την Σταυρούπολη.

Το όνομα του Εμμανουηλίδη απασχόλησε έντονα τις αθλητικές εφημερίδες το τελευταίο διάστημα, καθώς μεταξύ άλλων, τυγχάνει μάνατζερ και του αρχηγού της Εθνικής στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Βοσνία Κώστα Κατσουράνη, οπότε με αυτήν την ιδιότητα ανέλαβε να διαπραγματευθεί για λογαριασμό του "Κατσούρ" τον απρόσμενο για πολλούς διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό και τις συνομιλίες με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον αντιπρόεδρο του τριφυλλιού Χρήστο Παναγόπουλο.

Μεγάλη υπόθεση για την Ξάνθη και γενικότερα για την Θράκη μας να διαθέτει τέτοιους ανθρώπους κοντά σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές, κυρίως όμως κοντά στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μακάρι η αξιόλογη πορεία τους εκεί να μπορέσει με κάποιον τρόπο να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του θρακιώτικου ποδοσφαίρου. Πάντως, τόσο οι Τοροσήδηδες όσο και ο Εμμανουηλίδης έχουν αποδείξει ότι δεν ξεχνούν από που ξεκίνησαν και με κάθε ευκαιρία βρίσκουν τρόπους για να βοηθήσουν την πατρίδα τους. Οι ξανθιώτες μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι...


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/