Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Νέα σφοδρή επίθεση από το "Πρώτο Θέμα" στον Γ. Πεταλωτή


Για "Petalotis Travel" κάνει λόγο από το αυριανό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα

ΣΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ;


Τέταρτη επίθεση, πιο σφοδρή από κάθε άλλη φορά, κάνει στον Γ. Πεταλωτή το "Θέμα".

Αυτή τη φορά είναι πρωτοσέλιδη. Αναφέρεται προφανώς (γιατί αύριο κυκλοφορεί η εφημερίδα) στο ταξίδι που διοργάνωσε για τους δημοσιογράφους της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πριν από μερικούς μήνες στην Γενική Γραμματεία Τύπου, για ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Οι δημοσιογράφοι τότε είχαν φιλοξενηθεί στο Intercontinental, στο ίδιο ξενοδοχείο όπου μένει δηλαδή και ο Υφυπουργός. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί δημοσίευμα για την σουίτα 533 του Intercontinental στην οποία μένει ο Κομοτηναίος Υφυπουργός.

Είχε ακολουθήσει επίθεση για την σχέση του με την Σιμπέλ Μουσταφάογλου και άλλο την περασμένη εβδομάδα για τα έξοδα της σύμβασης που υπέγραψε για τις απομαγνητοφωνήσεις των ομιλιών και των συνεντεύξεων του Γ. Παπανδρέου.

Μετά από τις εσωτερικές σελίδες, φτάσαμε πλέον και στις πρωτοσέλιδες επιθέσεις. Είναι προφανές ότι ο Πεταλωτής έχει μπει στο στόχαστρο του Θέμου και της παρέας του. Μόλις μάθουμε όλα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα (στην Αθήνα οι εφημερίδες της Κυριακής κυκλοφορούν από αργά το απόγευμα και όλο και κάτι θα μάθουμε) θα επανέλθουμε...