Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν Πειραιώτη να σφυρίξει το Ξάνθη – Ολυμπιακός!

ΔΕΙΤΕ ποιοι σφυρίζουν τα ματς της Ξάνθης και του Πανθρακικού

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ποιοι Θρακιώτες διαιτητές ορίστηκαν στα Εθνικά Πρωταθλήματα


Ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά θα είναι αυτός που θα διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι Ξάνθης - Ολυμπιακού στα Πηγάδια, όπως ανακοίνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Χωρίς να υπάρχει καμία μομφή πάντως, προκαλεί απορίες πως είναι δυνατόν η ΚΕΔ να ορίζει ως διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας του Πειραιά ένα μέλος του ΣΔ Πειραιώς, τον οποίο στέλνει στην Θράκη όταν υπάρχουν αρκετοί άλλοι που δεν ανήκουν στον ΣΔ Πειραιώς και θα μπορούσαν να οριστούν σε αυτό το σημαντικό ματς.

Ως βοηθούς ο Σπάθας θα έχει τους Δημήτρη Σαραϊδάρη του ΣΔ Μακεδονίας και Μιχάλη Καρτσιώτη του ΣΔ Κορίνθου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος του ΣΔ Δωδεκανήσου και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Μπίκας από την Χαλκιδική. Ο ξανθιώτης Αθανάσιος Βέλλιος ορίστηκε παρατηρητής στο Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης, ενώ τα άλλα ντέρμπι της αγωνιστικής θα διαιτητεύσουν ο Σταύρος Τριτσώνης το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ο Τάσος Κάκος το Αρης - ΑΕΚ.

Για το πρωτάθλημα της Football League την αναμέτρηση του Πανθρακικού στην Ρόδο, απέναντι στον Διαγόρα θα σφυρίξει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι Παναγιώτης Ντάλας και Στυλιανός Τσολάκης, επίσης Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιώργος Δούρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κορίνθου.

Τέλος, για τον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 οι ξανθιώτες Τάσος Χατζημωϋσιάσης και Ιλίας Εμπλιουκ θα είναι πρώτος και δευτερος βοηθός αντίστοιχα του καβαλιώτη ρέφερι Φώτη Τερετίδη, που ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση Ποντίων Κατερίνης - ΑΕΛ Καλλονής στην πρωτεύουσα της Πιερίας. Τέταρτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης του Συνδέσμου Μακεδονίας και παρατηρητής ο Αναστάσιος Χριστοδούλου του Συνδέσμου Ημαθίας.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/