Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ο Πεταλωτής απαντά στον Σαμαρά από τη... Νιρεμβέργη

Ούτε στην Γερμανία δεν μπορεί να αγιάσει ο Κομοτηναίος. Και πού να μάθει (θα το ξέρει ήδη δηλαδή) ότι είναι πρωτοσέλιδος και στο αυριανό "Θέμα", όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ...

Διαστρέβλωση της αλήθειας και υπονόμευση της πραγματικότητας που, όπως είπε, θέλει τη χώρα μας να ανακτά βήμα - βήμα την αξιοπιστία της στην Ευρώπη και τη διεθνή κοινότητα, καταλόγισε στον Αντώνη Σαμαρά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Με αφορμή την κριτική που άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από το Αιγάλεω, στον πρωθυπουργό και την επιλογή του να προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, την περίοδο 2007 -2009, ο Γ. Πεταλωτής κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να ρωτήσει τη διεθνή κοινότητα και τον Κώστα Καραμανλή,ποιος πραγματικά διέσυρε τη χώρα.

"Αν θέλει να μάθει ποιος πραγματικά διέσυρε την Ελλάδα, ας ρωτήσει οποιονδήποτε στο εξωτερικό. Αν μπορεί να βρει συνομιλητές. Αν θέλει να μάθει πως διασύρθηκε η Ελλάδα, ας ρωτήσει τον κ. Καραμανλή. Αν μιλήσει ποτέ", αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και διερρωτάται, αναφορικά με την πρόταση της Ν.Δ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία από το 1981 έως σήμερα: "Γιατί δεν τα έλεγε το 2004; Και γιατί δεν τα έκανε το 2004, όταν μπορούσε; Τώρα θέλουν 'φως', τότε δεν το ήθελαν; Το μόνο που έκαναν ήταν η πλαστή απογραφή που διέσυρε χωρίς λόγο τη χώρα. Από τότε ξεκίνησε ο διασυρμός της χώρας και τον ολοκλήρωσαν σε πεντέμισι χρόνια".