Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ΕΡΑ Κομοτηνής έχει μείνει δυο βδομάδες πίσω

Από τις 13 Αυγούστου έχουν να ανανεωθούν ειδήσεις στην ιστοσελίδα της

Καλά, όλοι μαζί διακοπές κάνουν; Αφού εκπομπές ακούμε, να γράφουν δεν ξέρουν;





Όπως είναι γνωστό, κάθε Περιφερειακός Σταθμός της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (της ΕΡΤ δηλαδή) πέρα από αναμεταδόσεις αθηναϊκών προγραμμάτων αλλά και κάποιες τοπικές εκπομπές, έχει αναλάβει να ανανεώνει καθημερινά με τοπικές ειδήσεις και την σχετική ιστοσελίδα, η οποία μάλιστα προβάλλεται και μέσα από την κεντρική σελίδα της μαμάς ΕΡΤ (www.ert.gr).

Ωστόσο όποιος αναζητήσει τις τοπικές ειδήσεις της Κομοτηνής, θα διαπιστώσει ότι η τελευταία καταχώρηση είναι στις... 13 Αυγούστου. Πέρασαν δυο βδομάδες από τότε αλλά καμία ανανέωση δεν έχει γίνει στο site. Και να πει κανείς ότι δεν έχουν προκύψει ειδήσεις στην τοπική επικαιρότητα; Μόνο οι βανδαλισμοί στο μουσουλμανικό νεκροταφείο που έγιναν δυο μέρες μετά αρκούν!

Αρκεί να φανταστείτε ότι πρώτο – δεύτερο θέμα έχει ακόμα την επίθεση με μολότοφ στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης (αλήθεια, γιατί αυτό θεωρείται τοπική είδηση για την Κομοτηνή από το κρατικό ραδιόφωνο;) και τρίτη είδηση ότι υπάρχουν πιθανά κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ξάνθη (που έχει εδώ και μέρες πλέον διαπιστωθεί ότι δεν είναι τέτοια). Τι έγινε, ακόμα σε διακοπές βρίσκονται εκεί στην ΕΡΑ Κομοτηνής; Δεν υπάρχει κανείς που να ξέρει να γράφει ειδήσεις; Γιατί τοπικές ειδησεογραφικές εκπομπές ακούμε κανονικά να βγαίνουν!

Με την ευκαιρία πάντως, διευκρινίζουμε ότι και στην ΕΡΑ Ορεστιάδας και στην ΕΡΑ Καβάλας (που καλύπτει και την Ξάνθη) η ανανέωση των ειδήσεων όλες αυτές τις μέρες γίνεται κανονικά...