Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

"Παρών" ο Παν. Σγουρίδης για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ



Έκανε δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι θα πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ...


Αισθητή την παρουσία του λίγο πριν την τελική επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη από το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να κάνει ο Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος σε συζήτση που είχε με δημοσιογράφους το πρωί της Τετάρτης σημείωσε:
«Ο κόσμος γνωρίζει ότι η υποψηφιότητά του είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί στους κατοίκους της περιοχής την ανάπτυξη και την ευημερία της Περιφέρειας». ‘Όπως αφήνει να εννοηθεί, παράλληλα, θεωρεί πως η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του υποψήφιου από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ στερεί πολύτιμο χρόνο από τον συνδυασμό που θα κατέλθει και δίνει περιθώριο προετοιασίας στην αντίπαλη πλευρά. Παράλληλα σχολίασε και την υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη, που αποτελεί εν δυνάμει αντίπαλό του, εφόσον πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ:
«Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Παυλίδη αποτελεί επίχρισμα κομματικής υποψηφιότητας .Όλες οι υποψηφιότητες έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, καθώς η Περιφέρεια είναι μια μεγάλη αυτοδιοίκηση, συνταγματικά και ουσιαστικά».

Όπως σημειώνει αναμένει την τελική απόφαση του κινήματος και αποφεύψει να προβεί σε προβλέψεις, παρόλο που θεωρεί ότι η δική του υποψηφιότητά του είναι η πιο ισχυρή για το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.


Πηγή:  http://www.xanthinews.gr/