Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Αλατζιάς για δήμαρχος Σουφλίου;

Πληροφορίες αναφέρουν οτι την επομενη εβδομαδα ο Χαράλαμπος Αλατζιάς ετοιμάζεται να ανακοινώσει την υποψηφιοτητα του 

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ...



Σε λιγες μερες θα πραγματοποιειθεί συναντηση με αρκετα απο τα μελη του συνδιασμου του, των προηγούμενων εκλογών... ωστε να γινει η πρωτη συνεννόηση στήριξης στο πρόσωπό του.

Στη συνάντηση θα υπάρχουν και άτομα από διάφορους κομματικούς χώρους που έχουν ήδη εκφραστεί υπερ της υποψηφιότητας Αλατζιά. Ο ίδιος έχει εκφράσει την άποψη σε φίλους και υποστηρικτές του ότι επιθυμεί να συναντηθεί με τους κυρίους Φυλλαρίδη, Χριστοδούλου και Τσιακίρη ώστε να βρουν κοινό σημείο πλεύσης για τις εκλογές. Επιπροσθέτως θεωρεί σκόπιμο να σταλεί επιστολή σε όλα τα κόμματα που θα ζητάει τη στήριξή τους για μία κοινή προσπάθεια για το Σουφλί.

Με την υποψηφιότητα Αλατζιά έχουν συνταχθεί πρόσωπα γνωστά τόσο από το Τυχερό (να είναι μέσα σ' αυτά και ο κ. Δαρούσης; θα δείξει. Πληροφορίες επισης αναφέρουν ότι και ο πρώην υπερνομάρχης κ. Χατζόπουλος είναι στη διάθεση του κ. Αλατζιά αν θέλει να είναι υποψήφιος σύμβουλος μαζί του), όσο και από το δήμο Ορφέα- ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος κ. Κανελάκης, η νυν δημοτική σύμβουλος κ. Μπένου και πρόσωπο από το συνδυασμό του κ. Πουλιλιού που θα κάνει αίσθηση...

Η παρουσία και οι κινήσεις του κ. Αλατζιά τoν τελευταίο καιρό σε αρκετά χωριά, από το Μ. Δέρειο μέχρι το Τυχερό και τη Λευκίμη και από το Λαγυνά και τη Λυκόφη μέχρι το Αμόριο ίσως καταδυκνείουν ότι κάτι άλλο άρχισε να κινείτε στο νέο δήμο Σουφλίου... Μένει να δούμε πόσο θα μεγαλώσει και θα διευρυνθεί.


Πηγή:  http://gatzoli.blogspot.com/