Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα διοίκηση από σήμερα στο Πανεπιστήμιο Θράκης



Η ανακοίνωση ευχαριστιών των πρυτανικών αρχών που αποχωρούν...






Μετά την ολοκλήρωση της Πρυτανικής της θητείας (2006-2010) η Διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου εξέδωσε ευχαριστήριοΜετά την ολοκλήρωση της Πρυτανικής μας θητείας (2006-2010) η Διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, ο Πρύτανης και οι Αντιπρυτάνεις θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους εργαζομένους στο Πανεπιστήμιο και όλους τους φοιτητές που συνέπεσαν στην θητεία μας για την συνεργασία και την επίτευξη όσων αποτελεσμάτων παρήχθησαν μέσω αποφάσεων συλλογικών οργάνων.

Η παρουσίαση των πεπραγμένων της 4ετίας γίνεται με ανάρτηση των σχετικών στοιχείων στο διαδίκτυο. Στο κείμενο των πεπραγμένων παρουσιάζεται αδρά και περιεκτικά ο τρόπος λειτουργίας και το σύνολο των αποτελεσμάτων που πετύχαμε με την εφαρμογή των αποφάσεών μας.

Δόθηκαν μάχες, σε μια συγκυρία δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά, με τις οποίες υπερασπιστήκαμε με κάθε νόμιμο τρόπο το δημόσιο χαρακτήρα της Ανώτατης Παιδείας και την λειτουργία των θεσμών όπως αυτά προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Το Πανεπιστήμιό μας είναι εγκατεστημένο οριστικά στον κατάλογο των μεγαλύτερων Ελληνικών Πανεπιστημίων. Οδηγός των αποφάσεών μας υπήρξε επίσης η προσφορά και η ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών της Θράκης θεωρώντας «ειδικούς» τους δεσμούς της Θράκης με το ΔΠΘ.

Ευχόμαστε στη νέα Διοίκηση καλή θητεία με επιτυχίες, στους συναδέλφους, τους εργαζόμενους και τους φοιτητές μας καλή υγεία, πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Αποχωρούμε από την Διοίκηση πιστεύοντας ακράδαντα ότι τελέσαμε μέχρι κεραίας το καθήκον μας προστατεύοντας και προωθώντας τα συμφέροντα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειάς του και το υπηρετούμε.


Κομοτηνή, 31/08/2010

Ο Πρύτανης του ΔΠΘ
Καθηγητής Κων/νος Σιμόπουλος

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού
Καθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης

Ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης
Καθηγητής Σάββας Τοκμακίδης

Ο Αντιπρύτανης Φοιτητικών Θεμάτων και Εξωτερικών Υποθέσεων
Καθηγητής Στυλιανός Σταματόπουλος