Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιον θα προτείνει ο Καρατζαφέρης για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ;


Μετά την γκάφα με τη Νικοπούλου, προσανατολίζεται σε πολιτικό στέλεχος. Όχι όμως του ΛΑΟΣ. Ποιο;


Το όνομα του Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρώην κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται σοβαρά να προτείνει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα στηρίξει για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο Εβρίτης και ποντιακής καταγωγής Μιχάλης Χαραλαμπίδης ταιριάζει στις απόψεις που έχει ο Καρατζαφέρης για την Θράκη, στην οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία, όπως φάνηκε άλλωστε και από την απόφασή του να κατέβει ο ίδιος ως υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης στις προηγούμενες εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου. Ωστόσο θα περιμένει πριν τις ανακοινώσεις να ακούσει το όνομα που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ, αφού σε περίπτωση που αυτό είναι ο Παναγιώτης Σγουρίδης, τότε θα σττηρίξει την συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Δεν αποκλείεται ο Καρατζαφέρης να ζητήσει από τον Σγουρίδη να κατέβει ως αντάρτης από το ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το δεχτεί αυτό ο τελευταίος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό θα ήταν πριν κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, να ρωτήσει τον ενδιαφερόμενο που προορίζει για υποψήφιο Περιφερειάρχη, είτε αυτός είναι ο Σγουρίδης είτε ο Χαραλαμπίδης είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Κανείς δεν ξεχνά το κάζο με τη  δήλωση Αϊβαλιώτη, που υποστήριξε ότι ο ΛΑΟΣ προτείνει για υποψήφια Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ την δασκάλα του Μεγάλου Δερείου Χαρά Νικοπούλου χωρίς να το ξέρει η τελευταία. Και με αποτέλεσμα να δηλώνει ότι οι πολιτικοί την σκοτώνουν με τις προτάσεις τους, αφού αυτή είναι δασκάλα και δεν επιθυμεί να έχει καμία εμπλοκή με την πολιτική...