Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Οι θρακιώτες διαιτητές στους πίνακες Β’ και Γ’ Εθνικής



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΟΔΟΥ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ;





Λίγες μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι πίνακες διαιτητών της Γ' Εθνικής Κατηγορίας καθώς και οι παρατηρητές της Β' Εθνικής, σε συνέχεια των πινάκων για την Σούπερ Λίγκα που είχαν την αρνητική έκπληξη για την Θράκη της καρατόμησης του Μ. Ντάκου του Συνδέσμου Διαιτητών Ξάνθης.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, στους πίνακες διαιτητών Γ' Εθνικής περιλαμβάνεται από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα μόνο το όνομα του Γιώργου Καμαράκη του Σ. Δ. Ξάνθης. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι περιλαμβάνεται και στον πίνακα των ταλέντων, κάτι που σημαίνει ότι θα παρακολουθείται στενά από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και εφόσον πάει καλά θα είναι από τους υποψήφιους για άνοδο στην πιο πάνω κατηγορία.

Στους πίνακες των βοηθών διαιτητών Γ' Εθνικής περιλαμβάνονται τέσσερα θρακιώτικα ονόματα. Πρόκειται για τον Σωτήρη Λιώλια του ΣΔ Έβρου, τον Γιώργο Χαμαλίδη του ΣΔ Θράκης, τον Ιλίας Εμπλιούκ του ΣΔ Ξάνθης και τον Αναστάσιο Χατζημωυσιάδη του ιδίου συνδέσμου Ξάνθης. Ωστόσο, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Λιώλιας είναι στον πίνακα με τους υποψηφίους ανόδου και με την πρώτη ευκαιρία ο εβρίτης θα προωθηθεί στους πίνακες της Β΄ Εθνικής.

Τέλος, στους παρατηρητές της Β' Εθνικής υπάρχει ο κομοτηναίος Τάσος Ντοσίδης, ενώ σε αυτούς της Γ' Εθνικής οι εβρίτες Γιάννης Ουζουνίδης και Γιάννης Στρατούδης, ο ξανθιώτης Φώτης Κωδωνας και ο κομοτηναίος Γιώργος Ζηλούδης.



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/