Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινώθηκε! Ο Πέτροβιτς για Αντιπεριφερειάρχης

Το αναφέρει ο ίδιος ο Παυλίδης στην ιστοσελίδα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΕΙ...



Μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του δημοσιογράφου Δημήτρη Πέτροβιτς ότι θα κατέβει ως αντάρτης της ΝΔ υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά και έχει βάλει πλώρη για τη Νομαρχία, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου με το επίσημο ψηφοδέλτιο της ΝΔ υπό τον Γιώργο Παυλίδη.

Όσοι τους είδαν να κάθονται μαζί και να συζητούν αρκετή ώρα στο περιθώριο των εγκαινίων της συνοριακής διάβασης Κυπρίνου - Ιβαΐλοβγκραντ στον βόρειο Έβρο, τα έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Ωστόσο ήρθε πλέον και το επίσημο site του Γιώργου Παυλίδη να κάνει τις υπόνοιες βεβαιότητα και να ανακοινώσει το... γεγονός.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ: "Σήμερα, Πέμπτη 9-9-2010, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.Γιώργος Παυλίδης, Νομάρχης Ξάνθης, παραβρέθηκε στο άνοιγμα των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, στο σταθμό του Κυπρίνου, που εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρόεδρο της Βουλγαρικής Δημοκρατίας, κ. Georgi Parvanov. Συνοδευόταν από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ.Δημήτρη Πέτροβιτς και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους".


Ετσι, για να ξέρετε πάντως, ο Παυλίδης "Στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου και συζήτησαν για διάφορα προβλήματα της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας απηύθυνε ευχές στους συμπολίτες μουσουλμάνους της περιοχής Θράκης".

Σήμερα προγραμματίζει τις απογευματινές ώρες να επισκεφτεί οικισμούς της περιοχής Ξάνθης και Ροδόπης για ευχές για το Μπαϊράμι.