Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αγκάθι η αντιπεριφέρεια του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Φαίνεται ότι αποτελεί το "μελανό σημείο" για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη και για αυτό έχουν καθυστερήσει οι ανακοινώσεις

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ



«Μελανό σημείο», φαίνεται πως αποτελεί για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρη Γιαννακίδη ο Έβρος, καθώς δεν έχει ακόμα αποφασιστεί το στέλεχος που θα στηρίξει την προσπάθεια του κόμματος στον ακριτικό νομό.

Το κλίμα έντασης και πόλωσης που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στην τοπική ηγετική ομάδα είναι άνευ προηγουμένου, καθώς έχουν επιδοθεί σε ένα σκληρό αγώνα ελέγχου των εξελίξεων.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα επιστολή-καταγγελία από τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ν. Έβρου Φουτζιτζή Βασίλη και Ναγκολούδη Δημήτρη. Τα δύο μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ στρεφόταν εναντίον του Γραμματέα της Νομαρχιακής και έκαναν λόγο για «τσιράκια που προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους».

Μέχρι αυτή τη στιγμή τα ονόματα πολλών στελεχών εμφανίζονται « ως τελικές επιλογές» για την αντιπεριφέρεια χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακιδης αποφεύγει δημόσιες τοποθετήσεις, θέλοντας να κρύψει την ενόχλησή του, παρά το γεγονός πως η καθυστέρηση αυτή φαίνεται να αποτελεί δυσάρεστη εξέλιξη, έναντι της συνολικής εικόνας στην περιφέρεια.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αρχή της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη ( εφ’ όσον δεν υπάρξουν νέα συντροφικά μαχαιρώματα που θα ανατρέψουν και πάλι την ημερομηνία της τελικής ανακοίνωσης).

 
Πηγή:  http://www.telegramm.gr/