Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θετικές γνώμες για Πεταλωτή και Ξυνίδη στην κυβέρνηση

Τι αναφέρει το γκάλοπ της Καπα Research για το "Βήμα" αναφορικά με την παρουσία των θρακιωτών υπουργών στην κυβέρνηση, μετά και τον ανασχηματισμό...

    ANAΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ...



Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στο ερώτημα αν "καθέναν από τους παρακάτω υπουργούς τον θεωρειτε κατάλληλο για τη θέση που κατέχει", ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής για τη θέση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό και κυβερνητικού εκπροσώπου θεωρείται κατάλληλος από το 57,5% του κόσμου, ενώ όχι και μάλον όχι κατάλληλος ψηφίζει το 34,4%. Το 8,1% δεν ξέρει ή δεν επιθυμεί να απαντήσει.

Ο βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης για την θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης με αρμοδιότητα την Βόρεια Ελλάδα θεωρείται κατάλληλος από το 36,6% και μη κατάλληλος από το 27,8%. Αίσθηση προκαλεί ότι ένα αξιοσημείωτο 35,6% λέει ότι δεν γνωρίζει ή δεν απαντά, δεν έχει άποψη δηλαδή, κάτι που μάλλον μεταφράζεται και σε χαμηλή αναγνωρισιμότητα.

Δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας ως προς τους υπουργούς της κυβέρνησης. Δυστυχώς για τον Ντόλιο δεν έγινε παρόμοιο ερώτημα, αφού αυτά αφορούσαν μόνο υπουργούς και υφυπουργούς.