Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

O Π. Λύρατζης για Δήμαρχος Αβδήρων ?

Ο Πασχάλης Λύρατζης φαίνεται ότι η πιθανότερη επιλογή για τη θέση από τη ΝΔ του υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γαλανόπολου από την κούρσα.


                   ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...



Ο Πασχάλης Λύρατζης φαίνεται ότι η πιθανότερη και επικρατέστερη επιλογή για τη θέση του Υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Αβδήρων μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γαλανόπολου από την κούρσα.
Στο συμπέρασμα αυτό συτγκλίνουν οι περισσότερες ενδείξεις στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατάις, που τον τελευταίο καιρό έχει ταλαιπωρηθεί από την υπόθεση του νέου Δήμου Αβδήρων.
Από τη στιγμή που ο χώρος για ένα υποψήφιο από τη συντηρητική παράταξη παραμένει ανοιχτός και όσο η Εύα Τσακίρη δεν βγαίνει ακόμη στο προσκήνιο, η επιλογή Λύρατζη φαίνεται να είναι σχεδόν βέβαιη καθώς δεν υπάρχει άλλος μνηστήρας για τη θέση αυτή, εφόσον είναι ο μοναδικός άλλωστε που έχει εκδηλώσει επιθυμία να είναι υποψήφιος.



Αν ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής και Αντινομάρχης επιχειρήσει να κερδίσει το Δήμο θα συμβεί το αξιοπερίεργο οι δύο υποψήφιοι για το νέο Δήμο να προέρχονται από το ίδιο χωριό. (Πηγάδια) Σημαντικό στοιχείο είναι εξάλλου οι βλέψεις για την εκλογική μάχη καθώς είναι προφανές (και από την απροθυμία της Εύας Τσακίρη), μέχρι στιγμής, ότι ο αντίπαλος συνδυασμός έχει ήδη προχωρήσει αρκετά και εντείνει το βηματισμό του έγκαιρα, γεγονός που μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό της όποιες ελπίδες για νίκη στις εκλογές για όποιον εκτεθεί από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

 
 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/