Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Με το... αριστερό ξεκίνησε ο Πανθρακικός

Με ήττα στο... 90' ξεκίνησε το νέο  πρωτάθλημα της Football League ο Πανθρακικός, αφού ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 σε ένα ντέρμπι με άρωμα Superleague.
                           ANAΛΥΤΙΚΑ

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα με τακουνάκι του Ανδράλα, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί τα γκολ του Σιαλμά (4’) και του Σουλτανίδη (76’) που είχαν διαμορφώσει το σκορ στο 1-1.


Στο ματς μπήκαν πιο δυνατά οι ηπειρώτες. Στο 2' ο Ο Κώτσιος σε γύρισμα της μπάλας από τον Ντάσιο άπλωσε το πόδι κι έκανε την προβολή, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 4' όμως είχαμε το άνοιγμα του σκορ. Σέντρα του Βάντερσον στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μπακαγιόκο από το ημικύκλιο της περιοχής γλίστρησε και έχασε το κοντρόλ, όμως η μπάλα έφτασε στον Σιαλμά που ακολουθούσε τη φάση και με πλασέ έκανε το 1-0.


Στο 10' είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Μαρτσέλο πέρασε την πάσα στον Παπουλή, τετ-α-τετ αυτός με τον Κηπουρό πλάσαρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ. Στο 25' είχαμε φάουλ του Ρομπέρ, η μπάλα έφτασε στον Καζάκη που με διαγώνια κεφαλιά απείλησε τον Κηπουρό, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.
Στο 28' οι γιαννιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά. Στο 43' είχαμε φάουλ του Ρομπέρ και κεφαλιά του Ιασωνίδη, λίγο άουτ. Στο 52' νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Λόπεζ μετά από φάουλ του Κανωτίδη, η μπάλα στα χέρια του Κηπουρού. Στο 76' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανθρακικό. Ο Αρσενίεβιτς πέρασε μπαλιά-τρύπα στον Σουλτανίδη, αυτός έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του Κηπουρού και πλάσαρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1!


Στο 81' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Πάσα με το τακουνάκι του Ντε Βινσέντι στον Μπουχάν, αυτός μέσα στην περιοχή ελευθερώθηκε και σούταρε, ο Κουτσόπουλος απομάκρυνε ασθενώς, στη μικρή περιοχή βρέθηκε ο Κουτσοσπύρος που πλάσαρε εκ νέου, όμως και πάλι ο Κουτσόπουλος έδιωξε ενστικτωδώς. Ωστόσο αυτό δεν στοίχισε για τους Γιαννιώτες, αφού στο 90  ο Ανδράλας με τακουνάκι μέσα από τη μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 2-1.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Σιαλμάς (72’ Κυριάκος), Ντε Βινσέντι, Ανδράλας, Μπουχάν, Κεϊτά (79’ Κουτσοσπύρος), Βάντερσον, Μπακαγιόκο (65’ Τζάνης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Κανωτίδης, Περπερίδης, Ιασωνίδης, Νατσούρας, Λόπεζ, Μαρτσέλο Άλβες, Ρομπέρ, Παπουλής (66’ Αρσενίεβιτς), Μπουντούρης (57’ Σουλτανίδης), Καζάκης (85’ Ζησόπουλος).