Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείνει η Εγνατία από Βακιάνο μέχρι Χρυσούπολη

Κλείνει από σήμερα η Εγνατία Οδός από Βανιάνο μέχρι Χρυσούπολη, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ποια τμήματα θα παραμείνουν κλειστά, για ποιο λόγο και για πόσο καιρό...



Κλειστά θα παραμείνουν τμήματα της Εγνατίας από τη Δεύτερα και για 15 μέρες λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που θα γίνουν στο κομμάτι από τη Χρυσούπολη μέχρι το Βανιάνο.

Πιο αναλυτικά θα αποκλειστεί η κίνηση για μια εβδομάδα στο κάθε ρεύμα κυκλοφορίας. Τα έργα θα γίνουν σε δύο φάσεις και θα προκύψουν οι εξής μεταβολές στην κυκλοφορία:

1η Φάση: Αποκλεισμός του τμήματος από Χρυσούπολη προς Βανιάνο. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Πέρνη προς Βανιάνο εκτρέπεται μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Χρυσούπολης στην Εθνική Οδό Νο2, από τη Δευτέρα 13/9 και για μία εβδομάδα.

2η Φάση: Αποκλεισμός του τμήματος από Βανιάνο προς Χρυσούπολη. Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Βαφέϊκα προς Χρυσούπολη εκτρέπεται μέσω του κλάδου εξόδου του Α/Κ Βανιάνου στην Εθνική Οδό Νο2 και ταυτόχρονα γίνεται αποκλεισμός της κίνησης στον κλάδο ανόδου στο ύψος του Παραδείσου, από τη Δευτέρα 20/9 για μία εβδομάδα...»

Η Εγνατία Οδός ζητά την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση, που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του έργου και συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, στο να ακολουθείται την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
 

Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/