Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Παπούτσι στον πρωθυπουργό και ξύλο στον Μίχαλο



Έπιασε τόπο η… μετακόμιση της ΕΛ.Α.Σ. στην Θεσσαλονίκη, αφού παρατρίχα γλύτωσε ο πρωθυπουργός από το παπούτσι.




Την ώρα που ο κ. Παπανδρέου έβγαινε από τον χώρο της ΔΕΘ, όπου βρέθηκε για τα εγκαίνια, δύο άνθρωποι τον πλησίασαν και ο ένας έβγαλε το παπούτσι του και του το πέταξε στο κεφάλι (χωρίς όμως να βρει τον στόχο του), ενώ και οι δύο μαζί φώναζαν αντικυβερνητικά συνθήματα.

Μερικοί από τους… 4.500 άνδρες της ΕΛ.Α.Σ. επενέβησαν αμέσως και τους ακινητοποίησαν, ενώ λίγο αργότερα τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για απεγνωσμένους γονείς αδιόριστης καθηγήτριας.

Άγριο ξύλο έφαγε όμως και ο πρόεδρος της ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Διαδηλωτές – οδηγοί φορτηγών ξέφυγαν από το μπλοκ τους και έτρεξαν κατά πάνω γρονθοκοπώντας τον άσχημα και χτυπώντας τον με κοντάρια από σημαίες, την ώρα που εκείνος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και η αστυνομία στην προσπάθεια της να σταματήσει τους διαδηλωτές έκανε χρήση κροτίδων.

Γενικότερα, η κατάσταση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι χαώδης. Οι υπουργοί δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, αφού οι διαδηλωτές τους γιουχάρουν όπου τους πετυχαίνουν.


Πηγή:  http://www.star.gr/