Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Φώτης Καραλίδης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Ο Φώτης Καραλίδης, όπως άλλωστε ήταν γνωστό από καιρό, θα είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο Νομό Ξάνθης με το συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη.


                                  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Ο υποψήφιος Νομάρχης με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες Νομαρχιακές Εκλογές που διεξήχθησαν ήταν ο ένας από τους δύο που είχαν καταθέσει σχετική αίτηση στη διαδικασία του κυβερνώντος κόμματος για την επιλογή των υποψηφίων (ο άλλος ήταν ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης), ενώ η υποψηφιότητά του θεωρείτο δεδομένη εδώ και καιρό.



Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει γνωστό το ψηφοδέλτιό του για την Ξάνθη, για το οποίο έχει ήδη προηγηθεί προεργασία. Σταδιακά ολοκληρώνεται σε όλες τις περιοχές των παζλ των Αντιπεριφερειαρχών. Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πέτροβιτς αναμένεται να είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη στον Έβρο.



Ο δημοσιογράφος του ThrakiNet είχε διεκδικήσει τόσο στις προηγούμενες όσο και στις τρέχουσες διαδικασίες το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο της Αλεξανδρούπολης, χωρίς επιτυχία. Φαίνεται ότι τελικά ενέδωσε στην κλήση του Γιώργου Παυλίδη και απέφυγε και την πόλωση στο εσωτερικό της Ν.Δ. του Έβρου για το Δήμο της Αλεξανδρούπολης, δραστηριοποιούμενος σε μια έντονα πολιτική εκλογική μάχη.

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/