Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τα έλεγαν πρώην βουλευτής με πρώην περιφερειάρχη

Τι δουλειά είχαν μαζί ο  Μιχάλης Αγγελόπουλος με τον Ιλχάν Αχμέτ, που παραιτήθηκε από τη ΝΔ όταν εξελέγη ο Σαμαράς;
Τετ α τετ που έφερε ερωτηματικά...




Ο τέως περιφερειάρχης Μιχάλης Αγγελόπουλος εθεάθη χθες ξαφνικά στην Κομοτηνή και μάλιστα προσέγγισε τον προσωπικό του φίλο Ιλχάν Αχμέτ αλλά δεν ξέρουμε τι του είπε για την απόφασή του να φύγει οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία. Εκτός από τις ευχές, ο πρώην περιφερειάρχης επιδόθηκε σε μια σειρά δημοσίων σχέσεων με φίλους που τελικά άφησε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αφού οι Νεοδημοκράτες ήταν …αποκλεισμένοι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να ενημερωθεί για το που κινείται και πως θα εκφραστεί η μειονότητα, κάτι που ενδιαφέρει τα επιτελεία της Αθήνας.

Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κομοτηνή, φιλοξενούμενος του Αχμέτ Ιλχάν ενώ όπως χαρακτηριστικά μας είπε «την Κομοτηνή ποτέ δε την ξεχνάω και ψάχνω πάντα ευκαιρία να βρεθώ στα μέρη αυτά».
Δε χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον πρώην Περιφερειάρχη για την πορεία του μετά την Περιφέρεια ΑΜΘ και ο ίδιος μας είπε πως πλέον ασκεί την ενεργό δικηγορία στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σάμο στην οποία όπως μας αποκάλυψε διατηρεί και πολιτικό γραφείο.

Για άλλες βλέψεις και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είπε τίποτα, αφήνοντας τα ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται…


Πηγή:  http://www.xronos.gr/