Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Νέα επίθεση από το "Πρώτο Θέμα" στον Πεταλωτή

Κλιμακώνει την επιθετική τακτική της η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη απέναντι στον Κομοτηναίο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, τον οποίο εκθείαζε μέχρι πρόσφατα...

ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΥΛΛΟ




Όπως μας ενημέρωσαν από την Αθήνα, όπου οι εφημερίδες της Κυριακής έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το "Θέμα" αφιερώνει μια σελίδα στον Πεταλωτή κατηγορώντας τον για σπατάλη.

"Χάρη στον Πεταλωτή πληρώνουμε 200 ευρώ για κάθε δήλωση Παπανδρέου" τιτλοφορείται το θέμα, που φιλοξενείται στην σελίδα 32. Το θέμα αφορά τη συμφωνία με ιδιωτική εταιρεία για να απομαγνητοφωνεί δηλώσεις και συνεντεύξεις του Πρωθυπουργού με αμοιβή 45.000 ευρώ ετησίως εκτός ΦΠΑ.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στις συμβάσεις που υπέγραψε ο Πεταλωτής "η τιμή αυξήθηκε στη μετά το μνημόνιο εποχή". Τονίζεται ακόμα ότι "εκατοντάδες δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους απασχολεί η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για να κάνουν αυτό ακριβώς που ο Γιώργος Πεταλωτής ανέθεσε σε ιδιώτες".

Είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα που το "Θέμα" τα βάζει με τον Πεταλωτή. Πριν δυο εβδομάδες ασχολούνταν έμμεσα με την "κρυφή γοητεία της σουίτας 533", όπου εστάλησαν τα σχετικά μηνύματα, ενώ την περασμένη εβδομάδα υπήρχε αναφορά στις ευθύνες του για την περίπτωση της Σιμπέλ Μουσταφάογλου που κατεβαίνει ανεξάρτητη υποψήφια στην Κομοτηνή.

Αυτό όμως είναι το πιο επιθετικό δημοσίευμα που έχει υπάρξει στο "Θέμα" από τότε που ανέλαβε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Η συγκεκριμένη εφημερίδα μάλλον τον εκθείαζε αλλά πλέον άλλαξε τροπάρι. Και αυτή τη φορά τα βέλη κατευθύνονται ευθέως εναντίον του Κομοτηναίου...