Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Έτοιμος για τη νίκη ο Πανθρακικός

Παίζει στις 4.00 το απόγευμα κόντρα στον Ιωνικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής
Στόχος να κάνει το τρία στα τρία στην έδρα του και να ανέβει στις πρώτες θέσεις

            ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ...




Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου ο Πανθρακικός τον Ιωνικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 16:00. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς προκειμένου να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις ενώ παράλληλα να αποβάλλει και το άγχος, που συνοδεύει τους ποδοσφαιριστές σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπαλους. Για ακόμα μια αναμέτρηση οι "πράσινοι" δεν θα παραταχθούν πλήρεις καθώς θα απουσιάσουν οι Νατσούρας, Βαγγελόπουλος και Ρομπέρ που καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ στα θετικά συγκαταλλέγεται η επιστροφή των Σουλτανίδη, Ανδριόλα στην αποστολή της ομάδας, οι οποίοι ξεπέρασαν οπλήρως τον τραυματισμό τους.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Ανδριόλας, Κανωτίδης, Σίμωσης, Περπερίδης, Σουλτανίδης, Ζησόπουλος, Ιασωνίδης, Λόπες, Μαρσέλο, Μπουντούρης, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Παπουλής, Πιθαρούλης, Ρεκλείτης, Τζιωρτζιόπουλος, Καζάκης και Μπαρμπούδης. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Κουτσόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Περπερίδης, Ζησόπουλος, Ιασωνίδης, Λόπες, Μαρσελάο, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Μποντούρης και Καζάκης χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο εκπλήξεων της τελευταίας στιγμής.

Απέναντι στον Πανθρακικό θα τεθεί μια ομάδα με αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα αλλά με βαριά φανέλα και ιστορία. Ο Ιωνικός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με όνειρα και φιλοδοξίες ωστόσο το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Ο τεχνικός των Νικαιωτών, Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Αδαμόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μελαμπιανάκης, Αρβανίτης, Μακράκης, Πέτρου, Δελήμπασης, Ρουσάκης, Τσιμικλής, Γιόνδης, Σάλτο, Σιστόν, Αλβες Λουις Μιγκέλ, Βλάχος, Μαρσέλο Ντε Φαρία, Ντιαλό, Πασάς. Αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα θα τεθεί ο Μοχτάρ Ντιαλό , που έχει δοθεί δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας για έναν χρόνο ενώ οι Ρομπίνιο, Μπουσινάκης, που έχουν φορέσει την φανέλα του Πανθρακικού στο παρελθόν δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό από τον τεχνικο της ομάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νικόλαος Ρούσος Μπεκερτζής του συνδέσμου Πρέβεζας με βοηθούς τους κυρίους Σίπκα, Παρασκευούδη του συνδέσμου Πέλλας και Δράμας αντίστοιχα ενώ τέταρτος διαιτητής θα ειναι ο κύριος Κύζας του συνδέσμου Δράμας


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/