Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ανταρσία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Θα κατέβει τελικά στις εκλογές η παράταξη
ΟΙ ΥΠΟΦΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ



Και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙ.Α θα συμμετάσχει όπως φαίνεται στις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τίτλος του συνδυασμού «Ανταρσία στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία» και επικεφαλής ο Γιώργος Μποτσίδης, ιδιωτικός υπάλληλος.


Σύμφωνα με πληροφορίες , υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα είναι οι Τζεμαλί Μιλιαζίμ, δάσκαλος από την Ξάνθη, η Βάσω Καραγκούνη, εκπαιδευτικός από την Καβάλα και ο Βαγγέλης Μουταφτσής, συνταξιούχος από την Δράμα. Εντός των ημερών θα κλείσουν και οι εκκρεμότητες σε Ροδόπη και Έβρο.


Σχολιάζοντας την κάθοδο στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Μποτσίδης, τόνισε: «Στις εθνικές εκλογές του 2009 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήρε περίπου 1000 ψήφους συνολικά στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Σήμερα διεκδικούμε πολύ περισσότερους. Από πέρσι έχει μεσολαβήσει το μεγαλειώδες κίνημα της εργατικής αντίστασης ενάντια σε κυβέρνηση - ΔΝΤ - ΕΕ. Ο καιρός που μας μένει είναι λίγος μέχρι τις εκλογές και οι απαιτήσεις πολλές. Είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε».