Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Άγριος τηλεοπτικός καυγάς Πεταλωτή - Δούκα για το Βατοπέδι

Πριν από λίγο στην "Ανατροπή" του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega

Κατηγορήθηκε ως μέλος παραδικαστικού κυκλώματος ο Κομοτηναίος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος!!!

         ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με την υπόθεση - ή σκάνδαλο (διαλέγετε και παίρνετε) - του Βατοπεδίου ασχολείται η αποψινή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, που έχει ως βασικούς καλεσμένους τον Γιώργο Πεταλωτή, την Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον Θανάση Πλεύρη.

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε πριν λίγο ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, που είχε και ένα ενδιαφέρον καυγαδάκι με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο. Ο Δούκας μίλήσε για αθλιότητες και υποστήριξε ότι ούτε στην Ουγκάντα δεν παραπέμπεται σε δίκη Υπουργός επειδή ακολούθησε την ομόφωνη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Ο κ. Πεταλωτής επέμεινε στον όρο σκάνδαλο και τις ευθύνες των Υπουργών της ΝΔ. Κάπου εκεί ο Δούκας κατηγόρησε τον Πεταλωτή ως μέλος παραδικαστικού κυκλώματος, επειδή είχε μάθει πριν την δημοσίευσή της την απόφαση του Πρωτοδικείου Ροδόπης που αναγνώριζε στο Δημόσιο την κυριότητα των παραλίμνιων εκτάσεων της Λίμνης Βιστωνίδας.

Όπως γράφει και το fimotro: "Ωραίο καυγαδάκι. Χωρίς αίματα και φωνές. Και με επιχειρήματα τρίτης κατηγορίας. Επαναλήψεις των δυο τελευταίων ετών. Κουβέντα όμως για τις αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Ρωτούσε ο Δούκας, απαντούσε ο Πεταλωτής. Βολεύτηκαν και οι δυο... και περισσότερο ο δεύτερος. Ο πρώτος ότι και να λέει πάει ολοταχώς για το ειδικό δικαστήριο. Εκεί θα αποδείξει για ποιον λόγο έβαλε τις υπογραφές..."