Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Έκανε την πάπια ο Στυλιανίδης για τις δηλώσεις Μητσοτάκη

Απέφυγε να σχολιάσει στη ΝΕΤ, παραπέμποντας στην ανακοίνωση του κόμματος

Δημοσίευμα ναφέρει ότι ότι ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στη ΝΔ
                           ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Απέφυγε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να σχολιάσει την επίθεση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε «λαϊκιστή» τον Σαμαρά με όσα λέει, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ρηγίλλης, που ουσιαστικά «διέγραψε» τον επίτιμο πρόεδρό της χαρακτηρίζοντάς τον «ναυαγοσώστη του Γ. Παπανδρέου» και ευχόμενή του στο τέλος μιας οργισμένης ανακοίνωσης «καληνύχτα, κ. Μητροτάκη...».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ρωτήθηκε σχετικά πριν λίγο στην εκπομπή της ΝΕΤ «πρωινή Ενημέρωση» και απέφυγε να πάρει θέση, παραπέμποντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Την ίδια ώρα πληροφορίες που μεταφέρει το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ αναφέρουν ότι ο βουλευτής Ροδόπης και στενοί συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει ήδη κινήσεις για την επόμενη μέρα, καθώς πάντα φημολογείται ενδιαφέρον του Κομοτηναίου όταν και όποτε υπάρξει ζήτημα διαδοχής. Αντιγράφουμε:

Ένα μικρό πάρτυ πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στα βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά, στο σπίτι του δικηγόρου Γιάννη Αδαμόπουλου, πρώην Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών του Υπουργείου Μεταφορών επί υπουργίας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στην μάζωξη αυτή παραβρέθηκε κόσμος από τους νομικούς κύκλους των Αθηνών, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί άνθρωποι που συνεργάστηκαν στο υπουργείο Μεταφορών την θητεία του Ροδοπαίου βουλευτή.



Σκοπός της συνάντησης, ήταν η στρατολόγηση στελεχών για την επόμενη ημέρα στη ΝΔ, η οποία δεν αργεί να έρθει, καθώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη και των συνεργατών του είναι στα 2 χρόνια!!! Και όταν θα έρθει εκείνη η ημέρα, ο πρώην υπουργός πρέπει να είναι έτοιμος και πρέπει από τώρα να δημιουργηθεί μία υποδομή! Το οργανωτικό επίπεδο της κίνησης αυτής, το έχει αναλάβει ο Κωστής Μαγουλάς, Καθηγητής του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου και μέχρι πρότινος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΗΛΠΑΠ.



Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Κωστής Μαγουλάς ανήκει και στην ομάδα που συγκρότησε ο Αντώνης Σαμαράς με θέμα την παρακολούθηση του προγράμματος σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας! Όταν ο πρόεδρος της ΝΔ έχει τέτοιους συνεργάτες, καταλαβαίνετε! Άλλωστε τα κάστρα από μέσα πέφτουνε πάντα και αυτό ο Μεσσήνιος πολιτικός το γνωρίζει πολύ καλά…