Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη κινητικότητα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Συναντήσεις με τον δήμαρχο και εκδηλώσεις με Πηγή Δεβετζή και Βασίλη Χατζηπαναγή, πέρα από την αγωνιστική πρεμιέρα στο Βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Έντονη δραστηριότητα σε πολλά επίπεδα έχουν αναπτύξει τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Την Πέμπτη 21/10 η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Αλεξανδρή και συζήτησε θέματα του αθλητισμού. Παρόντες ήταν και τα στελέχη της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης», Βαγγέλης Θεοδώρου και Παναγιώτης Κωστικίδης. Στην συζήτηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Ο Δήμαρχος απέφυγε να κάνει εξαγγελίες που θα θεωρηθούν προεκλογικές αλλά δήλωσε ότι ο αθλητισμός είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες του, πράγμα που το έχει αποδείξει έμπρακτα και θα συνεχίσει. Κοινή διαπίστωση αποτέλεσε η ανεπάρκεια των κλειστών χώρων άθλησης για την ολοένα αυξανόμενη νεολαία της πόλης και συζητήθηκαν διάφορες λύσεις γι αυτό. Απόλυτη συμφωνία υπήρχε και στο θέμα του σταδίου «Φώτης Κοσμάς» με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται όχι μόνο για την διατήρηση του αλλά και για τον εκσυγχρονισμό του. Στο τέλος ο Πρόεδρος του Εθνικού Χάρης Καρυωτάκης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, έκανε μια προσωπική πρόταση να δοθεί στο νέο κολυμβητήριο της πόλης το όνομα του πρόωρα χαμένου, κορυφαίου πολίστα και σπουδαίου Αλεξανδρουπολίτη κολυμβητή Δημήτρη Τζιαμπάζη.



Το Σάββατο 23/10 η διοίκηση του συλλόγου θα συμμετάσχει σε μια σύσκεψη-παρουσίαση ενός μεγάλου πρότζεκτ που εφόσον υλοποιηθεί θα ανατρέψει τα δεδομένα στην περιοχή.


Έντονη δραστηριότητα όμως αναπτύσουν και οι άνθρωποι των διαφόρων τμημάτων του συλλόγου. Οι υπεύθυνοι του στίβου διοργανώνουν την Κυριακή 24/10 και ώρα 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, συνάντηση ενημέρωσης προόδου και γνωριμίας. Στην συνάντηση θα είναι παρούσα η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή. Καλούνται όλοι, γονείς, παιδιά, αθλητές μικροί, μεγάλοι και βετεράνοι και οι φίλοι του κλασσικού αθλητισμού να δώσουν βροντερό παρόν.


Την ίδια μέρα ( Κυριακή ) και λίγο αργότερα , στις 12:30 στο «Φώτης Κοσμάς» ο Βασίλης Χατζηπαναγής θα διδάξει μερικά από τα μυστικά της μπάλας σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο θρυλικός «Βάσια» που μεγαλούργησε με μια άλλη γαλανόλευκη φανέλα, αυτή του Ηρακλή, έρχεται στην Αλεξανδρούπολη ως προσκεκλημένος του Εθνικού και θα τιμηθεί για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η βράβευση θα γίνει στις 2:45 μμ, λίγο πριν να ξεκινήσει το μεγάλο Εβρίτικο ντέρμπυ ανάμεσα στον αναγεννημένο Εθνικό και το πρωτοπόρο Σουφλί, ένα παιχνίδι που ξεσηκώνει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων όλου του Νομού.


Τέλος η ναυαρχίδα του συλλόγου, το βόλλεϋ με νέα πνοή μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΤΑΑ από τον αγαπητό σε όλους Αντώνη Χατζησταύρου, ρίχνεται και πάλι στην μάχη της Α1, τα σαλόνια της οποίας κοσμεί με δυο μικρά διαλλείματα τα τελευταία 40 χρόνια! Η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη στηριγμένη σε μεγάλο βαθμό σε ντόπιους και νεαρούς αθλητές, ξεκινάει το Σάββατο 23/10 εκτός έδρας με αντίπαλο την Κηφισιά και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει κάποιο αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει στην προσπάθεια της για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.