Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γ. Πεταλωτής: «Ο Παπανδρέου δεν ήρθε στην Θράκη λόγω των εκλογών»


Και εμείς τον πιστέψαμε...

Τι άλλο δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο Κομοτηναίος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος;

              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


«Σημαντική», χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να επισκεφθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και να συμμετάσχει σε περιφερειακή σύσκεψη για το μέλλον της περιοχής.

«Ο πρωθυπουργός έρχεται στην Περιφέρεια, όχι στις εκλογές, αλλά έρχεται στην Περιφέρεια, γιατί πιστεύουμε σε μια περιφερειακή πολιτική, η οποία θα εκφραστεί και με την ψήφο των πολιτών στις 7 Νοέμβρη, γιατί ο τόπος μας έχει μέλλον», είπε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε:

«Αναγνωρίζουμε ότι δημιουργείται ένα πολύ μεγάλο πεδίο, ώστε να αναπτυχθεί μια πολιτική τέτοια που να είναι βιώσιμη, που θα είναι αναπτυξιακή, με κέντρο τον άνθρωπο, και το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει δυνάμεις για να κάνει κάτι τέτοιο».

Ο κ. Πεταλωτής υπενθύμισε ότι ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη, λίγες μέρες μετά την επίσκεψή του στην Κομοτηνή, «όχι για να κάνει μια προεκλογική ομιλία», αλλά για να συμμετάσχει σε μια πολύ σημαντική σύσκεψη για το μέλλον και τις προοπτικές της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

«Η συμμετοχή του πρωθυπουργού είναι σημαντική, οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες αυτής της ακριτικής περιφέρειας έχουν δει τα δείγματα του ΠΑΣΟΚ σε όλες τις περιόδους του, την ειλικρίνεια, τη μεγάλη προσοχή που δίνει το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την ακριτική περιφέρεια και οι προτάσεις τους εντάσσονται μέσα στη μεγάλη πρόταση, στη μεγάλη εικόνα που θέλει να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ σε αυτήν την ακριτική περιφέρεια, με τις μεγάλες αλλαγές ,με τις πολύ μεγάλες τομές, ώστε βγαίνοντας από την κρίση να έχουμε ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθειά μας να έχουμε μια χώρα διαφορετική και απαλλαγμένη από τις παθογένειες και από τις αγκυλώσεις πολλών δεκαετιών».

«Το αναπτυξιακό πρότυπο αυτής της χώρας, αλλά και της περιφέρειας ειδικότερα, συζητείται σήμερα με μια σειρά από παράγοντες και φορείς και ο πρωθυπουργός θα έρθει να βάλει την τελευταία πινελιά, ώστε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, που είναι μια τυπική περιφέρεια της χώρας μας, θα είναι η πρόταση που θα υπάρχει προς τον πολίτη για το τι περιφερειακή πολιτική θέλουμε», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.